Επανέρχονται σήμερα με στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ- Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν λεωφορεία

Επανέρχονται σήμερα με στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ- Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν λεωφορεία

Με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης από την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 πραγματοποιούνται απεργιακές κινητοποιήσεις, λόγω της μη καταβολής της μισθοδοσίας μηνός Ιουνίου 2016.

Μόνο χθες δεν υπήρξε κινητοποίηση, ωστόσο από σήμερα οι εργαζόμενοι επανέρχονται με στάση εργασίας (την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016) από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00΄ π.μ. και από 21:00΄μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας,

Διευκρινίζεται ότι τα πρώτα πρωινά δρομολόγια των γραμμών, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά μετά τις 09:00΄ π.μ. και έως τις 09:30΄ π.μ., αναλόγως της αποστάσεως των αφετηριών και των τερμάτων από τα Αμαξοστάσια.

          Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:10΄ έως 06:25΄, όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α..

Η καθυστέρηση καταβολής της μισθοδοσίας του μηνός Ιουνίου 2016 δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Διοίκησης του Ο.Α.Σ.Θ., αλλά στις συσσωρευμένες οφειλές του Ελληνικού Δημοσίου και την ιδιαίτερη δυσχερή οικονομική κατάσταση.