Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έρχονται για… μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έρχονται για… μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη

Το Antetokounbros Streetball Event 2016 έρχεται στη Θεσσαλονίκη! 

Μετά το άκρως επιτυχημένο πέρασμα του event από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σας περιμένουν όλους στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 22 Μαΐου στις 18:00, στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Ποσειδώνιου Αθλητικού Κέντρου για να παίξετε ή να έρθετε αντιμέτωποι μαζί τους.

Οι αστέρες της ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ, του NBA, θα βρεθούν στη συμπρωτεύουσα για να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού, που στόχο έχει να γίνει θεσμός ανεξίτηλος στο χρόνο.

Μέσα από αυτόν η οικογένεια Αντετοκούμπο επιστρέφει στον τόπο που μεγάλωσε, παίζει μπάσκετ στους δρόμους που έριξε τα πρώτα της… καρφώματα, ονειρεύεται να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και να οργώσει όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας.

Ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παίξουν μπάσκετ (4 δεκάλεπτα) με τους φίλους τους, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Στο περιθώριο του αγώνα, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς – εκπλήξεις, με τους νικητές να λαμβάνουν σημαντικά δώρα, υπό την φροντίδα και την… σφραγίδα των χορηγών του Event!

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, θα συμμετέχουν ενεργά στους διαγωνισμούς, ενώ ο κόσμος που θα βρεθεί δίπλα τους, θα έχει την ευκαιρία να παίξει, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να πάρει αυτόγραφα.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης σας περιμένουν για ένα αξέχαστο απόγευμα και να είστε σίγουροι ότι μέσα στο γήπεδο, δεν υπάρχουν… συγγένειες!

Είσοδος Ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις

Το WHAT’S UP και το Eurohoops.net σου δίνουν φανέλα «βασικού» για το μεγάλο διπλό! Ζήσε την απόλυτη εμπειρία να γίνεις συμπαίκτης του Γιάννη ή του Θανάση σε ένα μοναδικό αγώνα που θα μείνει στην ιστορία. Μπες στη σελίδα του WHAT’S UP στο facebook,https://www.facebook.com/WhatsUpCosmote, γράψε σε comment τη θέση που παίζεις και ετοιμάσου να σταθείς επάξια στο …ύψος τους!”