Συναυλία αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη από το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη για παιδάκι με προβλήματα υγείας

Συναυλία αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη από το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη για παιδάκι με προβλήματα υγείας

Tραγούδια και μουσική από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο θα ακουστούν σε συναυλία αλληλεγγύης, που διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας και Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.
 
Τη συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την υποστήριξη του δίχρονου Γιαννάκη, πραγματοποιεί το Plaza Ensemble, με τον Δώρο Δημοσθένους και την Έλσα Μουρατίδου, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στις 20:30 στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.
 
Το μουσικό θέμα της συναυλίας αποτελεί πρόσκληση σε ένα ταξίδι στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο, με τραγούδια που ερμήνευσαν στα κινηματογραφικά καρέ οι Yves Montand (Les Feuilles Morts), Marlene Dietrich (Lola), Edith Piaf (La foule, La vie en rose) κ.α. καθώς και συνθέσεις δημιουργών όπως οι N. Piovanni, E. Morricone, A. Piazzolla, W. Mertens, N. Rota, Μ. Χατζιδάκις, κ.α. Όλα αυτά πρόκειται να ακουστούν σε μια μουσική παράσταση η οποία θα κάνει μουσικές (και όχι μόνο) αναφορές σε ταινίες όπως "La mome", "Kika", "Cinema Paradiso", "Amelie", "Η ζωή είναι ωραία", "Γαλάζιος Άγγελος", "la Dolce Vita", "8 1/2", κ.ά.
 
Ο Σύλλογος οικογένειας και φίλων ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, με κύριο σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις εξαρτήσεις γενικότερα. Μέσα από την κοινωνική δράση των μελών-εθελοντών του στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας σχετικά με ζητήματα εξαρτήσεων, καθώς και για το έργο του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.
 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.