Πεζοδρομείται σήμερα η λεωφόρος Νίκης -Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πεζοδρομείται και πάλι αυτήν την Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και θα τεθούν σε ισχύ συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς εξυπηρέτηση όσων Θεσσαλονικέων θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν την πεζοδρόμηση και να απολαύσουν την κυριακάτική τους βόλτα στην Παλιά Παραλία. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δήμου Θεσ/νίκης για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ασφαλή και άνετη κίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, δίνοντας προτεραιότητα στους πεζούς, κατά το χρονικό διάστημα απότην 11.00΄ ώρα της Κυριακής 07-06-2015 έως την 17.00΄ώρα της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφ. Νίκης του Δήμου Θεσ/νίκης, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου. Επίσης για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Δημοσθένους και Πλουτάρχου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους περιμετρικά των οδών της Λεωφ. Νίκης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την ανωτέρω Υπηρεσία.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.