Πεζοδρομείται η Λ. Νίκης - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης σχετικά με την πεζοδρόμηση της Λεψφόρου Νίκης από τις 11.00 έως τις 17.00 σήμερα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Οι Δρόμοι του κουδουνιού».

 

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Οι Δρόμοι του κουδουνιού», από την 11.00΄ ώρα της Κυριακής 08-02-2015 έως την 17.00΄ώρα της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφ. Νίκης του δήμου Θεσσαλονίκης, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου.

2. Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους περιμετρικά των οδών της Λεωφ. Νίκης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

3. Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία θα λάβει αυξημένα μέτρα, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

5. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.