Συγκέντρωση και πορεία από μικροομολογιούχους στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση και πορεία θα πραγματοποιήσουν μικροομολογιούχοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας αποταμίευσης.

 

Η ανακοίνωσή τους: 

"Για Τρίτη φορά θα «γιορτάσουμε» τη μέρα της αποταμίευσης σαν αποταμιευτές που το Κράτος σε συνεργασία με τις Τράπεζες, έκλεψαν τις οικονομίες μας.
Φαίνεται ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αφήσει το πρόβλημα να ξεχαστεί, αρνούμενη να δώσει λύση, ελπίζοντας ότι κι εμείς θα παραιτηθούμε από την προσπάθεια να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα.

ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ

Στις 31 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10:00 ο Σύλλογος καλεί τους ομολογιούχους στην Αθήνα, στην οδό Νίκης, στο Υπουργείο Οικονομικών, απαιτώντας συνάντηση με τον Υπουργό, προκειμένου επιτέλους να πεισθεί η κυβέρνηση να επιστρέψει τις οικονομίες που μας έκλεψαν και να τηρήσει τις δεσμεύσεις του Ζαππείου για τους ομολογιούχους ο πρωθυπουργός της χώρας.

Την ίδια ώρα ( 10:00 ) έξω απο την Τράπεζα της Ελλάδος στην I. Δραγούμη με Τσιμισκή για τη Θεσσαλονίκη, θα διαμαρτυρηθούμε για την ασυνέπεια των δεσμεύσεων των κων Βενιζέλου και Σαμαρά και θα πραγματοποιήσουμε πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό κ. Γιώργο Ορφανό.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΙΣΤΟ ΤΩΝ 15.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ."

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.