Ημερήσιες εκδρομές στη Χαλκιδική απο 5 ευρώ!

Εξορμήσεις σε κοντινές αλλά και πιο μακρινές παραλίες της Χαλκιδικής πραγματοποιούν ταξιδιωτικά πρακτορεία αλλά και beach bar με πούλμαν που αναχωρούν απο τον Λευκό Πύργο καθώς και άλλα σημεια της πόλης το πρωί και

επιστρέφουν πίσω αργά το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα, με 5 ευρώ μπορεί κάποιος να μεταβεί σε Πλάγια και Ν. Φλογητά και στη συνέχεια να καθίσει σε beach bar της επιλογης του ή όπου επιθυμεί. Το λεωφορείο αναχωρεί στις 8 το πρωί απο το Λευκό Πύργο και τα δρομολόγια επιστροφής ξεκινούν απο τις 14 το μεσημέρι.


Ακόμη προσφέρεται η δυνατότητα μετάβασης σε πιο μακρινές παραλιες με αρκετά χαμηλές τιμές, όπως στην παραλία της Σάνης με 10 ευρώ, στη Φούρκα με 10 ευρώ, στο Παλιούρι με 12 ευρώ, στο Πλατανίτσι με 12 ευρώ, στη Λαγόμανδρα με 12 ευρώ, στην Αμμουλιανή με 18 ευρώ, στην Ακτή Καλογριά με 10 ευρώ αλλά και στους Αμμόλοφους της Καβάλας με 12 ευρώ και τα Καλα Νερά του Βόλου μόνο με 16 ευρώ.

Δείτε λεπτομέρεις για τα δρομολόγια εδώ kratisionline.gr

Ακόμη, στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής λειτουργεί το beach bar Pastazi το οποίο διοργανώνει ημερήσιες εκδρομές με αφετηρία τρία διαφορετικά σημεία της Θεσσαλονίκης, με 10 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται καφές με νερό ή ένα αναψυκτικό.

Τα λεωφορεία ξεκινούν απο τα εξής σημεία:

Σταυρούπολη (Πλατεία Τερψιθέας) : Δευτέρα έως και Παρασκευή – 11:00 π.μ | Σάββατο & Κυριακή-10:00 π.μ
Λευκός Πύργος: Δευτέρα έως και Παρασκευή – 11:00 π.μ | Σάββατο & Κυριακή -10:00 π.μ
Νέα Εγνατία & Βούλγαρη: Δευτέρα έως και Παρασκευή – 11:20 π.μ | Σάββατο & Κυριακή: 10:20 π.μ

Επιστροφή από το PASTAZI : 7:00 μ.μ

Δείτε περισσότερα εδω pastazi

Πρόκειται για προσφορές που έχουν εντοπίσει ήδη κυρίως οι φοιτητές οι οποίοι με λίγα χρήματα απολαμβάνουν καθημερινά το μπάνιο τους στη θάλασσα. Βεβαίως δεν πρόκειται για εκδρομές που αφορούν μόνο τους φοιτητές, αλλά ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν να απολαύσουν μια ημερήσια εκδρομή σε παραλίες της Χαλκιδικής.

Τέλος, μέσα απο το site του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, υπάρχει ακριβής ενημέρωση για τα καθημερινά δρομολόγια απο και προς τη Χαλκιδική, καθώς και το κόστος του εισιτηρίου.

Δείτε τα δρομολόγια και τις τιμές εδώ ktel-chalkidikis.gr