9 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

9 άτομα συνελήφθησαν, ενώ επιβεβαιώθηκαν και παραβάσεις σε βάρος 7 γυναικών στην Γιαννιτσών.

 

Πρωινές ώρες χθες στη Σταυρούπολη, 20χρονη, αποπειράθηκε να διαρρήξει κατάστημα, ιδιοκτησίας 45χρονου, πλην όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ωραιοκάστρου.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης- Αγίου Παύλου σε βάρος 40χρονης αλλοδαπής για «Κλοπή», διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αφαίρεσε από οικία 57χρονου ημεδαπού, στην οποία εργάζονταν ως οικιακή βοηθός, δύο κινητά τηλέφωνα.
Συνελήφθη απογευματινές ώρες χτες, στην περιοχή της Σίνδου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 35χρονος, διότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από την περιοχή της Τούμπας δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Α.Τ. Επανομής, σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού για «Κλοπή», διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Σάββατο, αφαίρεσε από σπίτι 39χρονου, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στη περιοχή της Πολίχνης, δύο ομογενείς ηλικίας 27 και 26 ετών, διότι αφαίρεσαν από εργοτάξιο νεοαναγειρόμενου γυμναστηρίου Δημοτικού σχολείου, σωλήνες χαλκού. Επίσης, στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές της πόλης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρία άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, στην περιοχή της Πυλαίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 17χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε (125) κλεψίτυπους δίσκους μουσικής (CD) και (213) κλεψίτυπους δίσκους εικόνας (DVD), τους οποίους διέθετε προς πώληση.

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 25χρονος αλλοδαπός, διότι σε έρευνα του αυτοκινήτου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια.

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντοπίσθηκαν βραδινές ώρες της 06-07-2014 επί της οδού Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκη, επτά γυναίκες (πέντε αλλοδαπές και δύο ημεδαπές), σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις σχετικά με Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων».