Εξιχνιάσεις κλοπών και διαρρήξεων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Στα ίχνη του δράστη, ο οποίος διέπραξε τρεις διαρρήξεις σε σχολείο και κατάστημα στις περιοχές του Κορδελιού και των Αμπελοκήπων, οδήγησε η μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης.

 

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 29χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 29χρονος:

Τον Σεπτέμβριο του 2013, διέρρηξε κατάστημα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ,
Τον Οκτώβριο του 2013, αφού έθραυσε παράθυρο, εισήλθε σε σχολείο του Κορδελιού, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε, ενώ τον ίδιο μήνα εισήλθε εκ νέου στο προαναφερόμενο σχολείο, απ΄όπου αφαίρεσε από το κυλικείο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 68χρονης, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 25-04-2014, προσποιούμενη την πελάτισσα, εισήλθε σε χρυσοχοείο στην περιοχή της Ευκαρπίας, απ΄όπου αφαίρεσε τρεις χρυσούς σταυρούς.

Τέλος, Συνελήφθησαν έπειτα από αναζητήσεις, πρώτες πρωινές ώρες χθες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρουπόλεως, δύο νεαροί, διότι νωρίτερα διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.