32χρονος συνελήφθη για ληστεία και κλοπή στη Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, περίπτωση ληστείας και κλοπής, που έλαβαν χώρα στις περιοχές του

Δενδροποτάμου και της Μενεμένης, αντίστοιχα.

Για τις υποθέσεις ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δυνάμει σχετικού εντάλματος του 2ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, 32χρονος Έλληνας.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι:
Τον Ιανουάριο του 2013, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, ο συλληφθείς, χρησιμοποιώντας σωματική βία σε βάρος περαστικού, αφαίρεσε από την κατοχή του μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα – έγγραφα. Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή επιβιβαζόμενος σε δίκυκλο μικρού κυβισμού, όπου τον ανέμενε 24χρονος συνεργός του, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί από τον Απρίλιο του 2014 και κρατείται για παρόμοια αδικήματα.
Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, στην περιοχή του Κορδελιού, ο 32χρονος αφαίρεσε από το κάθισμα συνοδηγού, την τσάντα 29χρονης, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα του θύματος, καθώς και χρηματικό ποσό ύψους 1.430 ευρώ, τα οποία είχε προηγουμένως αναλάβει από Τραπεζικό Υποκατάστημα.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.