21 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Κατά το τελευταίο 24ωρο, περιπολούντες αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της ΓΑΔΘ, πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

 

Συγκεκριμένα:
• Συνελήφθη 48χρονος, διότι αφαίρεσε προϊόντα από υπεραγορά τροφίμων του κέντρου πόλης και στην προσπάθειά του να διαφύγει, απώθησε βίαια τον υπεύθυνο του καταστήματος.

• Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να δώσει σε συναλλαγή σε καφετέρια στην περιοχή Χαριλάου, πλαστό χαρτονόμισμα των (20) ευρώ.

• Μεσημβρινές ώρες χθες, σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στην περιοχή της Πυλαίας, συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 43 και 23 ετών, διότι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση ηλεκτρονικές συσκευές και γυαλιά ηλίου, τα οποία ήταν προϊόντα απομίμησης.

• Συνελήφθησαν πέντε άτομα, διότι κατείχαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

• Συνελήφθη 66χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για υπεξαίρεση. Επίσης, συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (6) μηνών για «Κλοπή».

• Συνελήφθησαν δύο Έλληνες κι ένας ομογενής, διότι κατείχαν, διαδοχικά, ένα αεροβόλο πιστόλι που έφερε γεμιστήρα με μεταλλικά σφαιρίδια κι ένα φιαλίδιο που περιείχε σπρέι πιπεριού. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Ν. περί Όπλων.

• Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.
• Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε κέντρο πόλης και την ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, βεβαιώθηκαν εννέα πταισματικές παραβάσεις κατ' εφαρμογή του Νόμου Περί Εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της ΓΑΔΘ, συνέλαβαν χθες στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Άνω Πόλης, πέντε άτομα, δύο ομογενείς γυναίκες ηλικίας 52 και 37 ετών, δύο αλλοδαπούς 48 και 22 ετών κι έναν 62χρονο Έλληνα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες κατείχαν συνολικά 948 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.