Εξιχνιάστηκαν κλοπές και ληστεία σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σε συνεργασία με συναδέλφους τους Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, περίπτωση

ληστείας σε βάρος 53χρονης, που έλαβε χώρα τον Μάιο του 2014 στην περιοχή της Άνω Πόλης. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 38χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος απογευματινές ώρες της Κυριακής, εντόπισε 53χρονη γυναίκα στο εσωτερικό οικοδομής και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από το λαιμό της μία αλυσίδα.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου, διότι τον Νοέμβριο του 2013, αφαίρεσε κοσμήματα από σπίυι γνωστής του, στην περιοχή Χαριλάου. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε σε ενεχυροδανειστήριο στην ίδια περιοχή.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων ηλικίας 40, 38, 31 και 29 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τέλη Απριλίου του 2014, μπήκαν σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή του Ευόσμου, απ' όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό (200) ευρώ και διάφορα προϊόντα.

Τέλος, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, στη Νεάπολη, από περιπολούντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της ΓΑΔΘ, 68χρονη, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, αποπειράθηκε να αφαιρέσει έναν σταυρό από κοσμηματοπωλείο της περιοχής. Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης, προέκυψε ότι η συλληφθείσα, από τα τέλη του 2013 έως και τον Απρίλιο του 2014, αφαίρεσε κοσμήματα από τρία ακόμη κοσμηματοπωλεία διαφόρων περιοχών. Στην κατοχή της βρέθηκε χρυσό δαχτυλίδι που αφαίρεσε σε προγενέστερο χρόνο, επίσης από κατάστημα πώλησης κοσμημάτων.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.