20χρονη πιάστηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία να προσπαθεί να βγάλει μετανάστη από τη χώρα

Συνελήφθη, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, 20χρονη, διότι επιχείρησε να διευκολύνει, την παράνομη έξοδο 36χρονου αλλοδαπού, από την Ελληνική επικράτεια.

 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χτες, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εντόπισαν στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης τους ανωτέρω, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί) και κατευθύνθηκαν προς το Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, βρέθηκε στην κατοχή του 36χρονου ένα πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ενώ στην κατοχή της 20χρονης ένα πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και μία κάρτα επιβίβασης με στοιχεία όμοια με αυτά που αναγράφονταν στην πλαστή ταυτότητα που είχε στην κατοχή της.

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της «Προώθησης και διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών από το εσωτερικό της χώρας», «Πλαστογραφία» και «Πλαστογραφία πιστοποιητικών» και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.