Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤεχνολογίαΤο Twitter λανσάρει επιλογή «επεξεργασίας» -Με προθεσμία 30 λεπτών

Το Twitter λανσάρει επιλογή «επεξεργασίας» -Με προθεσμία 30 λεπτών

Αυτό που επιθυμούσαν διακαώς οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι χρήστες του Twitter φαίνεται ότι θα γίνει πράξη.

Το δημοφιλές μέσο λανσάρει για πρώτη φορά επιλογή «επεξεργασίας» σε ορισμένους χρήστες αυτό τον μήνα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Μετά από χρόνια συζήτησης, το Twitter δημιουργεί αυτή την επιλογή η οποία αποτελούσε σημείο αντιπαράθεσης, καθώς υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για μια καλή ιδέα, ειδικά σε περιπτώσεις που ένα tweet γίνεται viral.

Η δυνατότητα επεξεργασίας θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε χρήστες που πληρώνουν 4,99 δολάρια το μήνα για μια συνδρομή στο Twitter Blue.

Το Edit Tweet, όπως θα ονομάζεται το χαρακτηριστικό, θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αλλαγές στο tweet τους μέχρι κα 30 λεπτά μετά την αρχική δημοσίευσή του.

Τα tweets που επεξεργάζονται θα φέρουν μια ετικέτα, όπου οι χρήστες θα μπορούν να κλικάρουν για να δουν τι είχε γραφτεί προηγουμένως.

Η εταιρεία δοκιμάζει συγκεκριμένα το κουμπί επεξεργασίας με μια μικρή ομάδα χρηστών με την ελπίδα να επιλύσει γρήγορα πιθανά προβλήματα, έγραψε η εταιρεία/ Το κουμπί επεξεργασίας θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια και σε άλλους χρήστες του Twitter Blue τις επόμενες εβδομάδες.

Με πληροφορίες Bloomberg/Lifo.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα