Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤεχνολογίαΠώς να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Instagram

Πώς να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Instagram

Αν δημοσιεύσετε κάτι στο Instagram και το διαγράψετε αργότερα, δεν έχει εξαφανιστεί τελείως. Μπορείτε να ανακτήσετε και να επαναφέρετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις του Instagram εντός 30 ημερών από την αρχική τους διαγραφή.

Αυτό εισήχθη σε μια ενημέρωση, επομένως βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση της προτού επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα. Μπορείτε να βρείτε στο Apple App Store και στο Google Play Store.

Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι πρέπει να προβάλετε το διαγραμμένο περιεχόμενο άλλου ατόμου, αλλά δεν υπάρχει επίσημος τρόπος για να το κάνετε αυτό. Υπάρχουν μερικές λύσεις, αλλά ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι ο εξής: Εάν κάποιος διαγράψει μια εικόνα από τον λογαριασμό του στο Instagram (ή τεχνική πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης ), σεβαστείτε το απόρρητό του και μην προσπαθήσετε να βρείτε την εικόνα.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες Instagram

Εάν διαγράψετε κατά λάθος μια ανάρτηση στο Instagram που θέλετε να κρατήσετε, εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν για 30 ημέρες και μπορείτε να την ανακτήσετε ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να κάνετε από την εφαρμογή Instagram σε συσκευή iPhone ή Android, καθώς η έκδοση του προγράμματος περιήγησης δεν σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διαγραμμένο περιεχόμενο. Εδώ είναι ένα σεμινάριο βήμα προς βήμα.

1. Ανοίξτε στο Instagram και πατήστε το εικονίδιο προφίλ Instagram στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα σας.

2. Πατήστε το εικονίδιο τριών γραμμών στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε Η δραστηριότητά σας.

4. Πατήστε Πρόσφατα διαγράφησαν. Αυτό θα ανοίξει τον διαγραμμένο φάκελο.

5. Επιλέξτε μία από τις διαγραμμένες αναρτήσεις, μετά αγγίξτε το ίδιο με τις τρεις κουκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της εικόνας της οθόνης και πατήστε Επαναφορά και μετά πατήστε ξανά Επαναφορά.

6. Για να επαναφέρετε μόνοι σας ή να διαγράψετε περιεχόμενο, θα αποκτήσετε έναν κωδικό πρόσβασης που θα αποσταλεί μία φορά. Αυτό γίνεται για να αποτρέψει τους χάκερ από το να προκαλέσουν όλεθρο στο προφίλ σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το email ή τον αριθμό τηλεφώνου.

7. Αφού το περιεχόμενο που θα λάβετε το OTP, εισαγάγετε το πεδίο και πατήστε Επιβεβαίωση.

Αυτό θα επαναφέρει τη φωτογραφία στο προφίλ σας. Μπορείτε να επαναφέρετε εικόνες, τροχούς και άλλα με αυτόν τον τρόπο. Από την άλλη πλευρά, εάν πρέπει να αφαιρέσετε κάτι από το κύριο προφίλ σας χωρίς να το διαγράψετε εντελώς, να επιβεβαιώσετε τη δυνατότητα αρχειοθέτησης Instagram.

Πώς να αρχίσετε τις αναρτήσεις στο Instagram

Η αρχειοθέτηση μιας ανάρτησης θα αφαιρέσει από τη ροή σας, αλλά δεν θα διαγράψει εντελώς. Μπορείτε επίσης να αρχειοθετήσετε ιστορίες Instagram και ζωντανό περιεχόμενο. Δείτε πώς μπορείτε να αρχειοθετήσετε αναρτήσεις.

1. Ανοίξτε το Instagram και επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να αρχειοθετήσετε.

2. Πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Αρχειοθέτηση.

Μπορείτε να δείτε το αρχειοθετημένο περιεχόμενο μεταβαίνοντας στο προφίλ σας στο Instagram.

1. Πατήστε τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Επιλέξτε Αρχείο.

3. Τυχόν αρχειοθετημένες αναρτήσεις θα εμφανιστούν εδώ. Μπορείτε να πατήσετε Αρχείο Αναρτήσεων στο επάνω μέρος της οθόνης για να μεταβείτε στο αρχείο Ιστορίες ή στο Ζωντανό αρχείο.

Το αρχείο των αναρτήσεων σας είναι διαθέσιμο μόνο σε εσάς. Εάν πρέπει να καταργήσετε μια ανάρτηση προσωρινά αλλά θέλετε να επαναφέρετε αργότερα, αποθηκεύστε την στο αρχείο.

Πώς να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις κάποιου άλλου στο Instagram

Δεν υπάρχει επίσημος τρόπος για να δείτε τις διαγραμμένες αναρτήσεις κάποιου στο Instagram. Η λειτουργικότητα του Instagram έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε μόλις την αφαιρέσουν από το προφίλ τους, που έχει φύγει οριστικά. Εάν αφαιρέσετε το προφίλ τους, δεν υπάρχει τρόπος να δείτε κανένα από το περιεχόμενό τους.

Εάν υποψιάζεστε ότι το περιεχόμενο που θα διαγραφεί, μπορείτε να ακολουθήσετε μια προληπτική προσέγγιση για να αποθηκεύσετε. Μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας φωτογραφίας και να αποθηκεύσετε στη συλλογή του τηλεφώνου σας , στην εφαρμογή φωτογραφιών ή στον λογαριασμό σας στο Google Photos. Από την άλλη πλευρά, το ζωντανό περιεχόμενο απαιτεί μερικά βήματα.

Υπάρχει μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που ονομάζεται Storysaver.net που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη ιστοριών Instagram. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω της συσκευής σας Android ή iOS, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε Mac ή υπολογιστή.

1. Μεταβείτε στο StorySaver.net.

2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη του λογαριασμού του Instagram στο πεδίο και επιλέξτε Λήψη!

Όλες οι πρόσφατες ιστορίες θα εμφανιστούν στη σελίδα και μπορείτε να τις αποθηκεύσετε όλες ή να μεμονωμένα μεταξύ των ιστοριών που θέλετε να διατηρήσετε.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για λήψη βίντεο βίντεο, όπως βίντεο IGTV.

1. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://bigbangram.com/content/instagram-downloader/instagram-video-downloader/.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε στη μορφή instagram.com/p/XXXX.

3. Επιλέξτε Λήψη.

Σημειώστε ότι πρέπει να εγγραφείτε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του Instagram δεν προορίζονται για πάντα. Αν και δεν είναι τόσο εφήμερο όσο το Snapchat, το Instagram έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να διαγράφετε εικόνες που δεν θέλετε πλέον να κρατήσετε. Ωστόσο, εάν το κάνετε κατά λάθος, έχετε έως και 30 ημέρες για να επαναφέρετε το περιεχόμενο προτού εξαφανιστεί οριστικά. Αν φοβάστε να χάσετε φωτογραφίες, προσπαθήστε να δημιουργήσετε έναν αποκλειστικό φάκελο Instagram στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας.

wifinews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα