Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΟ απίστευτος λόγος που κλέβουν τα γρήγορα Dodge στις ΗΠΑ

Ο απίστευτος λόγος που κλέβουν τα γρήγορα Dodge στις ΗΠΑ

Τα μοντέλα τής Dodge, ιδίως τα Charger και Challenger, έχουν χαρακτηριστεί από τα καλύτερα σπορ μοντέλα στις ΗΠΑ, αναφορικά με την εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία. Οι ισχυροί κινητήρες που διαθέτουν στις μεσαίες και κορυφαίες εκδόσεις τους τα κάνουν δημοφιλή, καθώς είναι σχετικά προσιτά.Η απόδοσή τους είναι τέτοια που τους επιτρέπει να είναι πολύ γρήγορα στην επιτάχυνση από στάση και τα προτιμούν και για τους αγώνες dragster οι οποίοι είναι διαδεδομένοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού.

Αυτό το πλεονέκτημά τους, το οποίο τα κάνει αγαπητά στους εκεί φίλους των αυτοκινήτων, τα κάνει επιθυμητά και από κακοποιούς. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην πολιτεία του Τενεσί, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των παρανόμων οι οποίοι κλέβουν τα ισχυρά μοντέλα της Dodge.

Όπως δήλωσε, αυτό συμβαίνει επειδή η δύναμη του κινητήρα τούς επιτρέπει να ξεφεύγουν από τα περιπολικά σε περίπτωση καταδίωξής τους, παρότι τα οχήματα της Αστυνομίας έχουν ειδικές προδιαγραφές και σε ό,τι αφορά στην ιπποδύναμή τους, η οποία είναι αυξημένη, ακριβώς για να καταφέρνουν να φτάνουν κοντά στο καταδιωκόμενο αυτοκίνητο.

Όπως έγινε γνωστό, πέρυσι εκλάπησαν στο Νάσβιλ, την πρωτεύουσα της αμερικανικής πολιτείας, 149 οχήματα της Dodge με ισχυρό κινητήρα ακριβώς για να μπορέσουν να ξεφύγουν οι δράστες από τους αστυνομικούς, ενώ από την Πρωτοχρονιά ως τώρα έχουν κλαπεί ήδη 51 μοντέλα της επιδόσεων της εταιρείας.

πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα