Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΤεχνολογίαΠαρουσιάστηκε το iPhone των φτωχών (ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκε το iPhone των φτωχών (ΦΩΤΟ)To νέο οικονομικό μοντέλο iPhone SE 2022 παρουσίασε η Apple, το οποίο αποτελεί αναβάθμιση του μοντέλου του 2020.

Η τιμή του ξεκινάει από 429 $ για το βασικό μοντέλο των 64 GB, σε αντίθεση με την τιμή του προηγούμενου μοντέλου που ήταν στα 399$, δηλαδή 392 ευρώ. Το iPhone SE 2022 προορίζεται για όσους δεν ενδιαφέρονται για ένα φρέσκο σχεδιασμό και θέλουν απλώς ένα smartphone στην τσέπη τους.

Αυτό σημαίνει ότι οι παλιές θήκες και αξεσουάρ θα λειτουργούν και θα ταιριάζουν απόλυτα με αυτό, αφού έχει το ίδιο σχήμα και μέγεθος. Ένα άλλο πλεονέκτημα για την Apple είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως καμιά προσαρμογή στη γραμμή παραγωγής, γι’ αυτό και η σειρά SE είναι πάντα το πιο προσιτό iPhone. Διαθέτει μια 4.7 ιντσών LCD οθόνη με 16:9 aspect ratio, εξοπλίζεται με τον Apple A15 Bionic με κορυφαίες επιδόσεις για μια συσκευή αυτού του κόστους. Πλέον, η συσκευή θα είναι συμβατή και με 5G δίκτυα, ωστόσο δυστυχώς η βασική έκδοση μένει στα 64GB.Όσον αφορά την κάμερα, συνεχίζει να είναι η ίδια, στα 12MP, με τον αισθητήρα να μην έχει αυξηθεί σε μέγεθος για να ενσωματώσει μεγαλύτερα pixels.

 


Διαβάστε Ακόμα