Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, 2025
ΑρχικήΤεχνολογίαΕννιά πράγματα που δεν πρέπει να αναζητήσετε ποτέ στο Google

Εννιά πράγματα που δεν πρέπει να αναζητήσετε ποτέ στο Google

- Advertisement -

Το Reddit αποτελεί μια πολύ χρήσιμο εργαλείο, στο οποίο χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου συζητούν αυτά που τους απασχολούν, ενώ δίνουν συμβουλές ο ένας στον άλλο για το τι να κάνουν αλλά και τι… να μην κάνουν.

Αυτή τη φορά, οι συμβουλές αφορούν πράγματα που… δεν πρέπει να κάνετε. Συγκεκριμένα, οι χρήστες του γνωστού μέσου κατέληξαν στα εννιά πράγματα που δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ να ψάξουμε στο Google.

Δεν είναι ότι θα συμβεί κάτι κακό στον υπολογιστή μας, ωστόσο πρόκειται για πράγματα που απλά είναι αρκετά αηδιαστικά…

Κι επειδή όταν… μας λένε να μην κάνουμε κάτι είναι σαν να μας προκαλούν να το κάνουμε, σας προειδοποιούμε ότι αν επιλέξετε να αναζητήσετε τα πράγματα της παρακάτω λίστας, μπορεί να μην έχετε ευχάριστα αποτελέσματα.

Μην πείτε ότι δεν σας το είπαμε…

Δείτε τα εννιά πράγματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να αναζητήσετε στο Google

1. Fournier
Μα καλά είναι ένας απλός παίκτης του NBA, τι στραβό μπορεί να έχει; Είναι τυχαίο που το παρατσούκλι του στις ΗΠΑ είναι «Never Google»;

Το επώνυμό του, που είναι μια παλιά γαλλική λέξη για το «Boulanger» (αρτοποιός), είναι επίσης το όνομα ενός τύπου γάγγραινας που προσβάλλει τα γεννητικά όργανα. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να ψάξετε εκεί.

2. Krokodil
Η argo για τη δεσμομορφίνη, ένα παράγωγο μορφίνης με ισχυρή οπιοειδή δράση, που έχει χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της ηρωίνης στη Ρωσία και την Ουκρανία.

Οι παρενέργειες των συχνά παράνομων φαρμάκων περιλαμβάνουν τοξικές ουσίες που μπορούν να «μαγειρέψουν» το δέρμα ή να προκαλέσουν μεγάλης κλίμακας μόλυνση ή βλάβη των ιστών στην περιοχή που γίνεται η ένεση.

Έχει γίνει γνωστό ως φάρμακο που τρώει τη σάρκα. Κρατήστε τα λόγια μας. Δεν χρειάζεται να το δείτε…

3. Το αγαπημένο σας φαγητό
Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πεινάσετε…

4. Mouth larva
Ένας χρήστης του Reddit έψαχνε για «προνύμφη σκώρου» και αντ’ αυτού έπεσε σε αυτό το καλύτερο.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ότι είναι ακριβώς αυτό που περιμένετε και δεν πρέπει να πάτε εκεί.

5. Google
Δεν έχετε ακούσει αυτό το 100% αληθινό πράγμα για τον φαύλο κύκλο;

Η αναζήτηση του Google στο Google θα οδηγήσει μόνο σε περισσότερες σελίδες Google και σε αρκετό χάσιμο χρόνου.

Επίσης, το πεδίο URL σας είναι ταυτόχρονα και μπάρα αναζήτησης – εξοικονομήστε χρόνο και αναζητήστε αυτό που ψάχνετε.

6. Γέφυρα Calculus
Ακούγεται σαν ένα δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σημαντικό οδοντιατρικό ζήτημα.

Η γέφυρα από άργιλο είναι η σκληρυμένη πλάκα σε όλη την έκταση των δοντιών. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να αποκολληθεί από έναν οδοντίατρο. Δεν είναι και τόσο όμορφο.

7. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
Μπορεί να είναι διαφωτιστικό να δείτε με τι συνδέεστε στο διαδίκτυο, και μερικές φορές τρομακτικό.

Οι χρήστες του Reddit ανέφεραν κλεμμένους λογαριασμούς, spam, διαρροές κωδικών πρόσβασης και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, είναι μάλλον ασφαλέστερο να κάνετε αναζήτηση για να το ελέγξετε ξανά, ακόμη και αν δεν σας αρέσει αυτό που βρίσκετε.

Ένα συνιστώμενο εργαλείο για να βρείτε αν έχετε εκτεθεί σε παραβίαση δεδομένων είναι το haveibeenpwned.com, το οποίο μπορεί να σας ενημερώσει.

8. Αποκόλληση δακτυλίου
Αυτό σίγουρα δεν είναι για τους ευαίσθητους. Θα σας γλιτώσουμε από τον κόπο να το ψάξετε.

Η αποκόλληση δαχτυλιδιού είναι ένας τραυματισμός που συμβαίνει όταν ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό σας είτε πιάνεται σε κάτι είτε δημιουργεί τόσο μεγάλη πίεση που καταστρέφει σοβαρά τους μαλακούς ιστούς στο δάχτυλό σας.

Στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να προκαλέσει το δάχτυλό σας να ξεκολλήσει από το χέρι σας.

9. Τα συμπτώματά σας
Μια ιστορία τόσο παλιά όσο και ο χρόνος… Φτερνίζεστε με πονόλαιμο αλλά το Google θα σας πει ότι έχετε μια σπάνια ανίατη ασθένεια.

Μην βάζετε τον εαυτό σας σε αυτή τη διαδικασία, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε απλώς ένα κρυολόγημα. Αλλά αν νομίζετε ότι είστε σοβαρά άρρωστοι, θα πρέπει να πάτε να δείτε έναν γιατρό.

Πηγή: in.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 







Διαβάστε Ακόμα