Ταυτότητα

Το seleo.gr δημιουργήθηκε το 2009 από μια ομάδα δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης, με στόχο να καλύψει το κενό ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα. Τα επόμενα χρόνια, μετά και τη συρρίκνωση των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, η ανάγκη για ένα αντικειμενικό και μαχητικό μέσο έγινε επιτακτική και το seleo.gr κατέκτησε γρήγορα την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι το επιλέγουν καθημερινά για την ενημέρωση τους.

Στόχος του seleo.gr είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των πολιτών, τηρώντας τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Παρακολουθεί και καταγράφει τον παλμό της κοινωνίας. Συμμετέχει ενεργά στα μεγάλα γεγονότα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, ενώ αναδεικνύει δράσεις και πρωτοβουλίες φορέων, κοινωνικών ομάδων και οργανώσεων.  

Το seleo.gr εξελίσσεται διαρκώς παρακολουθώντας και ενσωματώνοντας όλες τις νέες πρακτικές σε δημοσιογραφηκό και τεχνολογικό επίπεδο. Μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία του διαδικτύου, στοχεύει στην ανάπτυξη της καινοτομίας του, αλλά και της διαδραστικής σχέσης με το κοινό.

Το seleo.gr αποτελεί δικτυακό τόπο της SELEO Ι.Κ.Ε. (Παραγωγή Επιγραμμικών on line Περιοδικών Κάθε Είδους) με έδρα τη Θεσσαλονίκη.


 

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 - ΛΟ.Γ.Ε 2013-2014