Μπροστά στη μητέρα του πιλότου έπεσε το αεροπλάνο - Η στιγμή της πτώσης (Βίντεο)

Μπροστά στη μητέρα του πιλότου έπεσε το αεροπλάνο - Η στιγμή της πτώσης (Βίντεο)

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο χωριό Πρώτη Σερρών όταν μονοκινητήριο αεροπλάνο έπεσε σε κατοικημένη περιοχή και καρφώθηκε σε ένα σπίτι. Ο νεαρός πιλότος ανασύρθηκε αιμόφυρτος και σοκαρισμένος, ενώ νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Σερρών.

Από την πρόσκρουση η καμπίνα άνοιξε και ο πιλότος έπεσε κάτω στο πεζοδρόμιο. Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες ήταν η ίδια του η μητέρα, η οποία τυχαίνει να δουλεύει σε ένα φαρμακείο της περιοχής κοντά στον τόπο του ατυχήματος. Εκτός από τη μητέρα του 19χρονου πιλότου δίπλα του από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν ο πρόεδρος του χωριού και η μικροβιολόγος Χριστίνα Οικονόμου.

Αυτό προκύπτει από βίντεο – ντοκουμέντο του τηλεοπτικού σταθμού, όπου διακρίνονται δύο γυναίκες να τρέχουν έντρομες προς το σημείο ουρλιάζοντας και χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Όπως μετέδωσε το MEGA, μια εκ των δύο γυναικών είναι η μητέρα του 19χρονου πιλότου, η οποία τα προηγούμενα λεπτά έβλεπε τον γιο της να ίπταται πάνω από την Πρώτη Σερρών σε αρκετά χαμηλό ύψος.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, η ώρα είναι 9:20 το πρωί της Δευτέρας και οι κάτοικοι κάθονται αμέριμνοι στα καφενεία και τα καταστήματα, παρακολουθώντας ωστόσο το μικρό αεροσκάφος να πραγματοποιεί επί αρκετά λεπτά πτήση πάνω από το χωριό.αφνικά, ακούν ένα δυνατό ήχο και βλέπουν το μονοκινητήριο αεροσκάφος το οποίο έχει χτυπήσει στο πλατάνι που βρίσκεται στη μέση της πλατείας και στη συνέχεια έχει «καρφωθεί» πάνω σε σπίτι. Όταν οι κάτοικοι του χωριού είδαν την πρόσκρουση, αμέσως έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τον 19χρονο πιλότο από το αεροσκάφος.Στο βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA διακρίνονται να μεταφέρουν τον 19χρονο ελαφρά τραυματισμένο έξω από την άτρακτο και τον μετέφεραν με ταξί στο κέντρο υγείας του διπλανού χωριού.Ο ίδιος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Σερρών και αναμένεται τις επόμενες ώρες να λάβει εξιτήριο.

Facebook Twitter Google+ Pinterest