''Πόνεσα πολύ και φοβήθηκα''. Η περιγραφή του 11χρονου που δέχτηκε επίθεση από πιτ μπουλ στις Σέρρες

''Πόνεσα πολύ και φοβήθηκα''. Η περιγραφή του 11χρονου που δέχτηκε επίθεση από πιτ μπουλ στις Σέρρες

Eπίθεση από σκύλο πίτμπουλ δέχθηκε 11χρονος μαθητής Δημοτικού σχολείου στο τοπικό διαμέρισμα του Λευκώνα, στις Σέρρες.

Το παιδί τρόμαξε και ήταν ανήμπορο να αντιδράσει. Το σκυλί τον δάγκωνε ξανά και ξανά στο δεξί πόδι.“Eγώ περνούσα έξω από το σπίτι εκείνης της κυρίας όταν την είδα να ανοίγει την μεγάλη συρόμενη πόρτα για να συναντήσει έναν συγγενή της που περνούσε από έξω. Εγώ δεν είχα κάνει τίποτα. Τότε το σκυλί πετάχτηκε έξω και μου όρμηξε. Άρχισε να με δαγκώνει. Τρόμαξα. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Τέσσερις ενήλικες προσπαθούσαν να το τραβήξουν από πάνω μου. Εγώ πόνεσα πολύ και φοβήθηκα” λέει στα SerraikaNea.gr.

Εκείνη την ώρα ο πατέρας του ήταν στην δουλειά και η μητέρα του μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της στον σύλλογο του Λευκώνα. Μόλις έμαθαν τι συνέβη αναστατώθηκαν: Χάσαμε πολλά χρόνια από την ζωή μας ώσπου να μάθουμε ότι ο Παναγιώτης ας είναι καλά. Το παιδί ήρθε στο σπίτι μέσα στα αίματα. Αμέσως το πήγαμε στο νοσοκομείο. Όπως μας είπε το σκυλί του όρμηξε χωρίς λόγο αλλά δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πως σκέφτεται ένα ζώο…”λέει ο Νίκος Πιατόπουλος στα SerraikaNea.gr.

Ο πατέρας του 11χρονου λέει στα SerraikaNea.gr πως το παιδί του στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του για τρεις λόγους.“Πρώτον επειδή το σκυλί του όρμησε στο πόδι και όχι στον λαιμό. Δεύτερον επειδή στο σημείο που το δάγκωσε τα δόντια δεν έφτασαν στην αρτηρία ώστε να κινδυνέψει η ζωή του. Και τρίτον επειδή μπροστά στο περιστατικό ήταν πολλοί ενήλικες που κυριολεκτικά έσωσαν το παιδί μου και τους ευχαριστώ για αυτό. Για μένα φταίει η ιδιοκτήτρια. Γι` αυτό και της έκανα μήνυση και συνελήφθη. Η ίδια ζήτησε συγγνώμη αλλά τα σημάδια θα μείνουν για πάντα στο πόδι του παιδιού μου. Έμαθα πως το σκυλί είναι επιθετικό και είχε επιτεθεί και σε άλλους ανθρώπους στο παρελθόν οπότε πιστεύω πως θα 'πρεπε να 'χει λάβει τα μέτρα της.”

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.