Με... βανάκι ψησταριάς μετέφεραν τραυματία ποδοσφαιριστή στις Σέρρες (ΦΩΤΟ)

Με... βανάκι ψησταριάς μετέφεραν τραυματία ποδοσφαιριστή στις Σέρρες (ΦΩΤΟ)

Με ένα κλειστό βανάκι ψησταριάς μετέφεραν έναν ποδοσφαιριστή στο Κέντρο Υγείας στη Ροδόπολη Σερρών μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία κάτοικου της περιοχής, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου Ροδόπολης Καπνοφύτου. Στο 91 λεπτό του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής Σάκης Μουτεσίδης τραυματίστηκε στον αυχένα μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Καπνοφύτου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο facebook, «δυστυχώς το θέμα της έλλειψης ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας γίνεται επίκαιρο αφού γίνει το κακό. Ευτυχώς μέχρι τώρα αποφύγαμε τα χειρότερα χάρη στην άμεση επέμβαση γιατρών γηπέδου και σχετικών ατόμων με το θέμα. Ως πότε όμως θα είμαστε τυχεροί; Να θυμίσω ότι και πέρσι μέσα στα Πoρόια είχαμε παρόμοιο περιστατικό το οποίο διακομίστηκε με τον ίδιο τρόπο στο Κ.Υ. Ας μας πουν επιτέλους, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και τοπικοί τι ενέργειες και αν έχουν κάνει για αυτό το μείζων θέμα. Δυστυχώς όλοι λιοντάρια στο χωριό,γατάκια στα συμβούλια. Αν κάνω λάθος διορθώστε με…»

 
Facebook Twitter Google+ Pinterest