Το ετήσιο Gala Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης

Το ετήσιο Gala Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά το ετήσιο Galaτου Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης,

την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, στον προαύλιο χώρο του Κυβερνείου (Παλατάκι) Θεσσαλονίκης με αφορμή την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων του για τη φετινή χρονιά.

Με την εκδήλωση αυτή το Προξενικό Σώμα Θεσσαλονίκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που συμμετείχαν στις δραστηριότητες του κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ενίσχυσαν το έργο του, τα μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης αλλά και τους εκπροσώπους του τύπου για την αγαστή συνεργασία.

Το Gala Dinner άφησε για ακόμη μία χρονιά τις καλύτερες εντυπώσεις με το προσεγμένο μενού αλλά και την live μουσική από το συγκρότημα Μπλέ Μύρτιλα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο  Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστος Μήττας,  ο διευθυντής της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννης Βικελίδης και παρευρέθηκαν γενικοί και επίτιμοι πρόξενοι της Θεσσαλονίκης και επιχειρηματίες της πόλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Eurobank, της Mercedes Benz  Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ, του Ομίλου Εταιριών Σαμαράς & Συνεργάτες, της Κleeman, της Embryolab, της in art Κωνσταντινίδης, του κέντρου αδυνατίσματος & αισθητικής Figura της Σουρωτή, της Kyana professional hair products και της Ομάδας Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού.

Την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία Mar.Com Τζελέπογλου

 Ο Επίτιμος Πρόξενος του Βιετνάμ Βασίλης Κωνσταντινίδης με την Κατερίνα Ιωαννίδου της Mercedes Ιωαννίδης
Ο Δημήτρης & η Μαρία Σαμαρά του Ομίλου Εταιριών Σαμαράς & Συνεργάτες με τον Επίτιμο Πρόξενο της Λιθουανίας Νικόλαο Τρυπάνη
Ο Επίτιμος Πρόξενος του Λουξεμβούργου Γιάννης Βεργίνης με τις Ζωή Βαρσάμη & Μαρία Εξηντάρη του Κέντρου Αδυνατίσματος Figura
Οι Επίτιμοι Πρόξενοι Μάρκο Σουομαλαίνεν, Μαργαρίτα Ιγνατίδου & Δέσποινα Μαντά με τον Δήμαρχο Θεσ-νίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα
Ο Επίτιμος Πρόξενος της Χιλής Ρήγας Τζελέπογλου με τη σύζυγό του Ηρώ και την κόρη του Χριστίνα