Ένα φαντασμαγορικό fashion show από το Mediterranean Cosmos! (ΦΩΤΟ)

Ένα φαντασμαγορικό fashion show από το Mediterranean Cosmos! (ΦΩΤΟ)

Οι κορυφαίοι επαγγελματίες στον χώρο της μόδας ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρόσφεραν ένα υπερθέαμα σε όλους όσους παρευρέθηκαν στο Mediterranean Cosmos το απόγευμα της Παρασκευής!
Ο Creative Director Άρης Γεωργιάδης συνδύασε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου και παρουσίασε πάνω από 100 outfits-προτάσεις, σύμφωνα πάντα με τα φετινά fashion trends στον χώρο της μόδας και του styling. O Hair Stylist Στέφανος Βασιλάκης επιμελήθηκε τα μαλλιά των μοντέλων και η MAC Cosmetics δημιούργησε το makeup look τους. 
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το Fashion Show του Mediterranean Cosmos, ανάμεσά τους επώνυμοι καλεσμένοι όπως η Μαρία Ηλιάκη, η Μαρία Μπεκατώρου, η  Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ιωάννα Λίλη, η Βούλα Πατουλίδου, καθώς και fashion bloggers, εκπρόσωποι των MME, αλλά και όλες οι κοσμικές κυρίες της πόλης που αγαπούν την μόδα και την ακολουθούν πιστά. 
Ακροβάτες, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και χορευτές υποδέχτηκαν τους επισκέπτες και μέσα από μια υψηλής αισθητικής performance μετέτρεψαν το αμφιθέατρο του Mediterranean Cosmos στο πιο elegant τσίρκο.
Η κα Χριστίνα Οικονόμου από το Mediterranean Cosmos δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα εντυπωσιακό fashion show. Στόχος μας ήταν να χαρίσουμε στους παρευρισκόμενους, μια μαγευτική βραδιά, να παρουσιάσουμε και να επιβεβαιώσουμε πως το Mediterranean Cosmos είναι ο απόλυτος προορισμός μόδας. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που βρέθηκαν όλοι εδώ, στη μεγαλύτερη γιορτή για τη μόδα στη Θεσσαλονίκη.»
 Ιωάννα Λίλυ, Χριστίνα Οικονόμου, Βούλα Πατουλίδου
Έλενα Χριστοπούλου, Άρης Γεωργιάδης
Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Σίσσυ Κυριάκοu
Ανδρέας Λάγος, Μαρία Ηλιάκη, Μαρία Μπεκατώρου
Μαρία Μπεκατώρου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Χριστίνα Οικονόμου, Μαρία Ηλιάκη, Έλενα Χριστοπούλου
Ζιζή Συμεωνίδου