Let's Go Green: Μια εκδήλωση με eco-friendly αισθητική στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Let's Go Green: Μια εκδήλωση με eco-friendly αισθητική στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η δημιουργική συνάντηση του Intervista και του περιοδικού GLOW σε ένα fashion event αφιερωμένο στο περιβάλλον

Είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις που «παντρεύουν» τη μόδα με το περιβάλλον και τον eco-friendly τρόπ

ζωής. Δεδομένου, λοιπόν, ότι το τελευταίο διάστημα είναι όλο και πιο έντονη η ευαισθητοποίηση για τέτοιου είδους θέματα, οι περισσότεροι από εμάς έχουν ξεκινήσει να υιοθετούν ένα green way of living, προκειμένου να βελτιώσουν τη ζωή τους αλλά και τον πλανήτη. Κάπως έτσι προέκυψε και η δημιουργική συνεργασία ανάμεσα στο κατάστημα Intervista και το περιοδικό GLOW, που αποφάσισαν να στηρίξουν αυτόν τον νέο τρόπο ζωής με το fashion event Let's Go Green #INTERVISTAgoesGreen, το Σάββατο 6 Απριλίου. 

Μια ιδιαίτερη και έξω τα από τα συνηθισμένα εκδήλωση υψηλής αισθητικής, με σκοπό να περάσει το κυρίαρχο οικολογικό μήνυμα και να στηρίζει τις πραγματικά ενδιαφέρουσες δράσεις του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Η Αντηρίδα σε σχέση με την ενίσχυση του πράσινου στο αστικό τοπίο της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείψει από το fashion event η μόδα και όλες οι updated τάσεις με την καινούρια, ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή του Intervista να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις one of a kind επιλογές από τα επώνυμα brands και τους κορυφαίους σχεδιαστές που φιλοξενεί το Intervista. Οι animal print γραμμές των θηλυκών ρούχων του οίκου Ganni ήρθαν σε πλήρη αρμονία με τα κλασικά και διαχρονικά patterns του οίκου Missoni. Φυσικά, για τις λάτρεις των πιο minimal γραμμών, τα ρούχα και τα αξεσουάρ του οίκου Marni τους αντάμειψαν για απίθανες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ τα ιδιαίτερα και ακαταμάχητα patterns του οίκου Etro απέδειξαν και πάλι που αυτό το brand θεωρείται ένα από τα αγαπημένα των fashion insiders παγκοσμίως. Αγαπήσαμε τη γεμάτη χρώμα και fun διάθεση συλλογή του οίκου Kenzo, με τα ζωηρά χρώματα και τα έξυπνα logos να πρωταγωνιστούν. Logos, επίσης, είδαμε και στην κολεξιόν του Valentino, που ξεχώρισε για τη σύγχρονη ματιά της και τη φινέτσα της για ακόμη μια φορά. 

Η Α.Α. Δάνου για μια ακόμη φορά επιμελήθηκε τη διακόσμηση, στην οποία κυριάρχησαν οι τόνοι του πράσινου και τα eco friendly elements σε όλο τον χώρο, τα οποία και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Οι καλεσμένες κατά την είσοδό τους στον χώρο διέσχιζαν έναν διάδρομο φτιαγμένο από γρασίδι, ο οποίος τις "οδηγούσε" στον πρώτο όροφο - όπου είχε στηθεί το event - ενώ o εντυπωσιακός moss art τοίχος όπου αναγραφόταν το σύνθημα Let's Go Green τις έβαζε αμέσως στο κλίμα της εκδήλωσης. Στο bar που είχε στηθεί ειδικά για την εκδήλωση μπορούσε κανείς να απολαύσει τα πράσινα smoothies και τα refreshments με gingerale με αγγουράκι - το αγαπημένο μας - ενώ macarons και άλλα λαχταριστά γλυκά και υπέρκομψα mignardises σε "πράσινο χαρακτήρα"  ξετρέλαναν κάθε γυναίκα που βρέθηκε εκεί, για να στηρίξει αυτόν τον μοναδικό σκοπό. Και το πιο ιδιαίτερο green gift δόθηκε σε κάθε καλεσμένη, ένα μικρό γλαστράκι με βασιλικό για να ξεκινήσουν να βάζουν το πράσινο στην καθημερινότητά τους!

Let's Go green, λοιπόν!

Βασιλική Αδαμίδου 
Μαρία Παγωνάκη, Νίκη Ανδρεάδη, Τίτη Δάνου – Τουρσουτζιάν 
Νατάσσα Τσάμη, Χρύσα Κονιόρδου 
Χριστίνα Ιωαννίδη 
Σόφη Γιαννοπούλου – Χατζηνικολάου, Μάχη Γεωργίου 
Ντέμυ Παπαδοπούλου, Ρουμπίνη Παπανικοπούλου 
Σταυρούλα Κλειδαριά, Ελεονώρα Κανάκη 
Νανώ Κουγιουτζόγλου, Ζωή Παπαγεωργίου 
Ιωάννα Σταματάκη 
Πετιούλα Κατσάρκα, Μαρία Παγωνάκη 
Φρίντα Αθανασιάδη 
Δήμητρα Τσόκα, Μάρα Πέντζου 
Αντιγόνη Δάνου 
Χριστίνα Χατζηνικολάου, Νίκη Χατζηνικολάου 
Σύνθια Σάπικα, Αμαλία Μακρή 
Μαρία Ιωαννίδη, Γιάννης Μπουτάρης, Άβο Τουρσουτζιάν, Τίτη Δάνου – Τουρσουτζιάν
Στην κεντρική φωτο οι : Σοφία Τερκενλή, Γεωργία Γκιούλα, Αντιγόνη Δάνου