Η  Ελληνική “Craft Beer” παρουσίασε τις μπύρες της με ένα μεγάλο Party

Η Ελληνική “Craft Beer” παρουσίασε τις μπύρες της με ένα μεγάλο Party

Η Πρώτη Ιστορική Ελληνική Μικροζυθοποιία “Craft” που παράγει κορυφαίες μπύρες ήδη από το 1997 στην Αθήνα, παρουσίασε σε μια λαμπερή βραδιά ζυθογνωσίας στο beer bar “Barley Cargo”, στο Σύνταγμα, την αγαπημένη μας ελληνική μπύρα “Craft”.

Το παρών στην επίσημη τελετή παρουσίασης έδωσαν πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης αλλά και αρκετοί φίλοι και συνεργάτες των ιδρυτών Παναγιώτη Χάσκου και Παύλου Εμμανουηλίδη.

Όλοι οι παρεβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις διάσημες μπύρες Craft Athens Lager, Craft Pilsner, Craft Weiss καθώς και τη νέα – ιδιαίτερη Craft Dry Pale ενώ το πάρτυ συνεχίστηκε με ένα μοναδικό jazz live performance.

Στόχος της “Craft” είναι να προσφέρει εκπληκτικές μπύρες για τους λάτρεις του είδους και όλες τις περιστάσεις καθώς και να συνεισφέρει στο να αναπτυχθεί περαιτέρω η γνώση, η αγάπη, και η κουλτούρα της αληθινής μπύρας στην Ελλάδα. Μπύρες φτιαγμένες με μεράκι, τέχνη, τεχνολογία και φαντασία. Μπύρες διαφόρων ειδών με πλούσια γεύση και άρωμα, προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης στους απανταχού λάτρεις της καλής μπύρας.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.