Τα καπρίτσια των πρωταγωνιστών του θεάτρου όταν ''ανεβαίνουν'' Θεσσαλονίκη

Είναι κάποιοι άνθρωποι, λίγοι ευτυχώς, που σου δημιουργούν αρνητική αύρα από την πρώτη στιγμή γνωριμίας και την αίσθηση  ότι όχι απλά δεν θέλεις να κάνεις συνέντευξη μαζί τους, αλλά ούτε να τους ξαναπείς καλημέρα!

 

Της Αναστασίας Αργυριάδου

Κατά την 20ετή πορεία μου στη δημοσιογραφία  έχει συμβεί δύο με τρεις φορές να συναντηθώ επαγγελματικά με πολιτικούς ή καλλιτέχνες που μου δημιούργησαν αυτή τη δυσάρεστη αίσθηση, όμως δυστυχώς ή ευτυχώς σε όλες τις περιπτώσεις, επιβεβαιώθηκα για το ένστικτό μου. Όπως κατά τη  πρόσφατη  συνάντηση μου με ηθοποιό της νέας γενιάς για τον οποίο δεν έχω διαβάσει καλές κριτικές για τις υποκριτικές του δυνατότητες και προσωπικά δεν τον συγκαταλέγω ανάμεσα στα ταλέντα του χώρου του! Ο ίδιος συνηθίζει να μιλά με υπεροπτικό ύφος, ακόμη και στις συνεντεύξεις, ενώ  απτόητος επιχειρεί –εκτός των άλλων- να σκηνοθετεί  θεατρικές παραστάσεις, αν και –κατά την άποψη μου πάντα- το μόνο που ξέρει να κάνει με επιτυχία είναι να δημοσιεύει στο Instagram  selfieφωτογραφίες, που επιδεικνύουν τους γυμνασμένους κοιλιακούς του.

Στα καμαρίνια θεάτρου της Θεσσαλονίκης τον είδα να συμπεριφέρεται με τον χειρότερο και πιο εξευτελιστικό τρόπο, σε νεαρή ηθοποιό που είχε την «τύχη» να συνεργαστεί στο θεατρικό του θίασο. Η ξανθιά αιθέρια παρουσία ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας  τα χυδαία κοσμητικά επίθετα από τον ζεν πρεμιέ σκηνοθέτη-ηθοποιό, ο οποίος την επέπληξε για την σκηνική της παρουσία…. Η ειρωνεία είναι πως πριν από 3 χρόνια έφυγα στο διάλειμμα θεατρικού έργου όπου πρωταγωνιστούσε, όπως και πολλοί άλλοι θεατές, γιατί ήταν η χειρότερη παράσταση και ερμηνεία που είχα δει!

Σε μια άλλη περίπτωση, ήμουν παρούσα σε σκηνικό με πρωταγωνιστή επίσης ηθοποιό-σκηνοθέτη, αλλά -παραδέχομαι- με μεγάλες υποκριτικές ικανότητες και νεαρή τηλεοπτική ρεπόρτερ στην οποία επιτέθηκε φραστικά με τον χειρότερο  τρόπο και μπροστά σε κόσμο, γιατί «τόλμησε» να τον ρωτήσει πως αντιμετωπίζει τις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε η παράστασή του.

Τελικά, θέτω το ερώτημα, αυτοί φταίνε για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους και το σνομπ στιλάκι τους ή εμείς που συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις δουλειές τους διατηρώντας τα ονόματά τους στην επικαιρότητα;

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.