Κώστας Αποστολάκης-Πηνελόπη Πλάκα -γευμάτισαν με τους γονείς της νεαρής ηθοποιού

«Θέλω να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, αλλά ακόμη είναι νωρίς για να σκέφτομαι τον γάμο» μου είπε η Θεσσαλονικιά  Πηνελόπη Πλάκα σε συνέντευξη που κάναμε με αφορμή τη   παράσταση «Δεν Θα Με Τρελάνεις Εσύ»

που θα ανεβαίνει από Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα, στο Θέατρο Εγνατία, όμως τα γεγονότα άλλα μαρτυρούν. Στη συγκεκριμένη παράσταση  η Πηνελόπη συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφο της Κώστα Αποστολάκη και σήμερα βρέθηκαν για λίγες ώρες μαζί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προωθήσουν στα μέσα ενημέρωσης την επικείμενη πρεμιέρα τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι ήδη μαζί 10 μήνες, μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, γευμάτισαν παρέα  με τους γονείς της νεαρής ηθοποιού που ζουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη σε εστιατόριο στα Λαδάδικα. Μάλιστα ο πατέρας της Πηνελόπης φίλησε σταυρωτά την κόρη του και τον σύντροφό της λίγο πριν το ζευγάρι μπει σε ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο Μακεδονία.  

Όσο για τον Κώστα Αποστολάκη σε ανάλογη  ερώτηση σήμερα, για την προοπτική  ενός δεύτερου γάμου, αφού ήδη έχει παντρευτεί στο παρελθόν με τη δημοσιογράφο Αμέλια Αποστολάκη,  μου απάντησε αινιγματικά…. «Δεν ξέρω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ» τόνισε, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα….