''Μεγάλο πλήγμα'' εάν δεν γίνει η ΔΕΘ - Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΘ στο Seleo
  • Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 18:44
  • By Δήμητρα Τσάτσου
  • Ρεπορτάζ

''Μεγάλο πλήγμα'' εάν δεν γίνει η ΔΕΘ - Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΘ στο Seleo

Την πεποίθηση του ότι πάρα τις αντιξοότητες, την ιδιαιτερότητα  και τους κίνδυνους,  η διοίκηση της ΔΕΘ μπορεί να διοργανώσει μία πετυχημένη  και κυρίως ασφαλή διοργάνωση τον προσεχή Σεπτέμβριο εξέφρασε  ο Διευθύνων Σύμβουλος του εθνικού εκθεσιακού φορέα, Κυριάκος Ποζρικίδης. 

Μιλώντας στο Seleo.gr,  το στέλεχος της διοίκησης  υπογράμμισε ότι, ''εμείς εργαζόμαστε κανονικά, θα δείξει ανάλογα με το πώς θα πάει η πανδημία, αναφορικά με την διασπορά του ιό. Ελπίζουμαι ότι τα πράγματα θα καλυτερεύουν μέρα με τη μέρα'' και πρόσθεσε ότι,  από την πλευρά της Γερμανίας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ''ετοιμάζουν μία μεγάλη αντιπροσωπεία επιχειρηματικά, αλλά και πολιτικά με επικεφαλή τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών''.  Ο κ.Ποζρικίδης διαβεβαίωσε ότι τα πρωτόκολλα στη φετινή ΔΕΘ θα είναι πολύ αυστηρά.

Για το ενδεχόμενο της ματαίωσης της φετινής ΔΕΘ, ο κ.Ποζρικίδης χαρακτήρισε ότι,  θα είναι μεγάλο πλήγμα για την οικονομία. ''Μπορεί να είναι σωστό σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους, όμως το οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα θα ήταν αρνητικό. Εκτός από τις επιχειρηματικές επαφές , εκτός από το εμπορικό κομμάτι, ξενοδοχεία , εστιατόρια κτλ,  θα έχουν σοβαρό πρόβλημα'', δήλωσε ο κ.Ποζρικίδης στο Seleo.gr.