"Όπως το… ζενίθ σημαίνει κορυφή έτσι κι η ΖeniΘ στοχεύει πάντα στην κορυφή"

"Όπως το… ζενίθ σημαίνει κορυφή έτσι κι η ΖeniΘ στοχεύει πάντα στην κορυφή"

Για το όραμά του για τη ZeniΘ, το νέο Pop Up Store της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις ενεργειακές ανάγκες των νοικοκυριών έκανε λόγο μιλώντας στο Seleo.gr ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ.

Κ. Εξαρχουλάκο, συνεχίζετε το δυναμικό «παρών» στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά με το νέο σας Pop Up Store στο Mediterranean Cosmos.

Είναι αλήθεια ότι η Θεσσαλονίκη έχει μια ξεχωριστή θέση τόσο στην καρδιά της ΖeniΘ όσο και στο όνομά της – είναι το Θ στο ZeniΘ. Kι αυτό γιατί είναι η πόλη στην οποία «γεννηθήκαμε» ουσιαστικά, η πόλη που μας αγκάλιασε με την εμπιστοσύνη της από τα πρώτα βήματά μας, 20 χρόνια πριν και μας στηρίζει ακόμη. Της ανταποδίδουμε λοιπόν αυτήν την εμπιστοσύνη, στηρίζοντας σημαντικές δράσεις για την πόλη, αλλά και δημιουργώντας ευκαιρίες για να είμαστε κοντά στους καταναλωτές με περισσότερα φυσικά σημεία, όπως τώρα στο Mediterranean Cosmos.
Εκεί ασφαλώς φροντίζουμε, πέρα από την ενημέρωση για τις υπηρεσίες κ

αι τα προϊόντα μας σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα, να δώσουμε στους επισκέπτες μας την ευκαιρία για μια κορυφαία προσφορά που συνίσταται σε 3 μήνες δωρεάν πάγια και στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο αλλά κάτι μοναδικό για την οικογένεια: οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν ακόμη κορυφαίο διαγωνισμό της ZeniΘ – ένα ανεπανάληπτο ταξίδι για μια οικογένεια 4 ατόμων στο χωριό του Αϊ – Βασίλη! Είναι το δικό μας χριστουγεννιάτικο δώρο.

Η ΖeniΘ συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Τι έχει αλλάξει και τι έχει μείνει σταθερό στην εταιρεία αυτά τα χρόνια;

Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουμε σταθερά να διατηρούμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος. Αλλά και σταθεροί στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, σταθεροί στην υπόσχεσή μας για ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, σταθεροί στη Θεσσαλονίκη και στη Θεσσαλία, σταθεροί όμως και στην επένδυσή μας στην ελληνική αγορά.
Από την άλλη βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις εξειδικευμένες ενεργειακές τους ανάγκες σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα. Συνεχώς λανσάρουμε νέα προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος, εμπλουτίζουμε τις ενεργειακές μας υπηρεσίες, επεκτεινόμαστε, δημιουργούμε νέα σημεία επαφής με τους πελάτες μας και όλα τα παραπάνω με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Στο πλαίσιο της καινοτομίας, τι καινούριο μας φέρνει η ΖeniΘ όσον αφορά τις υπηρεσίες προς τους καταναλωτές;

Οι νέες μας υπηρεσίες αφορούν την κάλυψη αναγκών που έχουν να κάνουν με την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας και είδαμε ότι στις μέρες μας είναι σημαντικές για κάθε νοικοκυριό: η συντήρηση λέβητα, η χορήγηση ηλεκτρολογικού σχεδίου και η έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης.

Τι θα συμβουλεύατε έναν καταναλωτή που θέλει να διερευνήσει το να αλλάξει πάροχο ρεύματος και φυσικού αερίου;

Θα τον συμβούλευα να αναζητήσει τα προϊόντα ενέργειας που ταιριάζουν στο δικό του προφίλ, στις δικές του ανάγκες, ώστε να ξέρει τι ζητά και να μπορεί και να αξιολογήσει καλύτερα όσα του προσφέρουν οι εταιρείες. Θα τον συμβούλευα επίσης να μην παρασύρεται από τα ποσοστά εξοικονόμησης είτε στο ρεύμα είτε στο φυσικό αέριο που ακούει, αντιθέτως πρέπει να μάθει να συγκρίνει σε μακροχρόνια βάση τις οικονομικές προσφορές αλλά και να συν-αξιολογεί τις πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχονται και που είναι πολύ σημαντικές, καθώς διευκολύνουν σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Θα προτείνατε τα λεγόμενα σταθερά πακέτα ενέργειας;

Προτείνουμε αυτά που ταιριάζουν στις ενεργειακές ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Στη ΖeniΘ αξιοποιούμε και την εμπειρία από την ελληνική αγορά που έχουμε από την 20ετή παρουσία μας στη χώρα αλλά και την διεθνή τεχνογνωσία που έχουμε κληρονομήσει από τις ώριμες αγορές της Ευρώπης, από τον μέτοχο ς μας, τον κολοσσό ενέργειας ΕΝΙ. Έτσι έχουμε προϊόντα για τα διαφορετικά προφίλ πελατών προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Διαθέτουμε σ’ αυτό το πλαίσιο και τα σταθερά πακέτα ενέργειας POWER HOME PACK και GAS HOME PACK, στη λογική των τηλεπικοινωνιών, εξασφαλίζοντας ότι οι μηνιαίοι λογαριασμοί ρεύματος και φυσικού αερίου έρχονται χωρίς εκπλήξεις ενώ στο φυσικό αέριο ανακοινώσαμε πρόσφατα το προϊόν GAS HOME FIX, με σταθερά χαμηλή τιμή στην κατανάλωση φυσικού αερίου κάθε μήνα για 2 χρόνια.

Πώς βλέπετε τη ZeniΘ σε 20 χρόνια από τώρα; Ποιο είναι το όραμά σας για την εταιρεία;

Όπως το… ζενίθ σημαίνει κορυφή έτσι κι η ΖeniΘ στοχεύει πάντα στην κορυφή. Όπως κάθε ηγέτιδα εταιρεία, στόχος μας είναι να ξεπερνάμε κάθε μέρα τον εαυτό μας και ταυτόχρονα να είμαστε πιο κοντά στους πελάτες μας, υφιστάμενους και δυνητικούς. Να μπορούμε να λειτουργούμε σε ένα πλαίσιο υγιούς και ορθού ανταγωνισμού για να τους προσφέρουμε όλο και περισσότερες και όλο και καλύτερες υπηρεσίες. Να έχουμε υπηρεσίες ανταγωνιστικές με αυτές που υπάρχουν στην Ευρώπη και να μπορούμε να τις προσφέρουμε σε όλη τη χώρα, προς όφελος πάντα του καταναλωτή. Η ΖeniΘ… στο ζενίθ λοιπόν.