Μπήκαμε στο πλοίο που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Κρήτη - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπήκαμε στο πλοίο που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Κρήτη - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Seleo μπήκε μέσα στο πλοίο που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. 

 Μπήκαμε μέσα στο «Aqua Blue» της Seajets και σας παρουσιάζουμε το πλοίο που μπορείτε να επιβιβαστείτε από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και να φτάσετε σε νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. 

Το «Aqua Blue» θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 17:00 για Σποράδες, Κυκλάδες και Κρήτη. Eνώ, από τις 9 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα, θα πραγματοποιεί ακόμα ένα δρομολόγιο, Θεσσαλονίκη - Σκιάθος - Σκόπελος-Αλόννησος. Η αναχώρηση θα εκτελείται κάθε Δευτέρα πρωί στις 8:00 και η επιστροφή από την Αλλόνησο στις 15:45, από Σκόπελο στις 16:45 και από Σκιάθο στις 17:30

Το «Aqua Blue» στο δρομολόγιο του για Κρήτη, θα περνάει από Σκιάθο, Άνδρο, Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, με τελικό προορισμό το Ηράκλειο. 

Στον πιο κοντινό προορισμό, την Σκιάθο, το πλοίο θα φτάνει σε περίπου 5 ώρες, ενώ στο Ηράκλειο θα φτάνει σε περίπου 24 ώρες. 

Πρόκειται για ένα πλοίο χωρητικότητας 1.000 ατόμων και 300 οχημάτων, με πολλές καμπίνες, ώστε να μπορούν οι επιβάτες να ξεκουραστούν και να απολαύσουν το ταξίδι. 

Δείτε το ρεπορτάζ του Seleo μέσα από το «Aqua Blue»:

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.