Σαν την Χαλκιδική δεν έχει! Άμμος, κοκτέιλ, μουσική - Beach bar στην 82η ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει! Άμμος, κοκτέιλ, μουσική - Beach bar στην 82η ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Μουσική, χορός, ξαπλώστρες, καρεκλάκια στη άμμο, καφές και ποτά σε πλαστικά ποτήρια και κέφι!

Κρύο καφέ, κοκτέιλ αμμουδιά και γεύση από καλοκαίρι έχει η φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης! Τι κι αν τελείωσε το καλοκαίρι, άνοιξαν τα σχολεία και οι περισσότεροι έχουν μπει στην ρουτίνα της καθημερινότητας, για τις επόμενες μέρες θα έχουν την ευκαιρία να  μπουν ξανά σε καλοκαιρινή διάθεση και νιώσουν οτι βρίσκονται στη Χαλκιδική.

Ως γνωστόν η έκφραση «σαν την Χαλκιδική» δεν έχει, αν και χιλιοειπομένη ισχυεί, καθώς φημίζεται για να beach bar με τα καλοκαιρινά πάρτυ που ξεκινούν από νωρις το μεσημέρι και τελειώνουν τα  ξημερώματα.

Όσοι επισκέπτες, θελήσουν να κάνουν ένα διάλειμμα, να πάρουν μια «ανάσα» καλοκαιριού,  θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το  beach bar, στην ταράτσα του μουσείου του φραπέ με αληθινή άμμο που έφεραν οι διοργανωτές από την Χαλκιδική.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του seleo, μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να επισκεφτούν το beach bar και να απολαύσουν το χύμο,καφέ και ποτό τους, υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να έχει στηθεί ένα beach bar  στους χώρους της ΔΕΘ.

Δείτε τις φωτογραφίες του seleo:

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.