Φίλοι καλλιτέχνες του Βασίλη Καρρά αποκαλύπτουν στο Seleo το αγαπημένο τους τραγούδι και μιλούν για τις έντονες στιγμές μαζί του (ΦΩΤΟ)

Φίλοι καλλιτέχνες του Βασίλη Καρρά αποκαλύπτουν στο Seleo το αγαπημένο τους τραγούδι και μιλούν για τις έντονες στιγμές μαζί του (ΦΩΤΟ)

Όλοι οι φίλοι τραγουδιστές που βρέθηκαν στην μεγάλη συναυλία του Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη, μίλησαν στο Seleo για στιγμές που θυμούνται έντονα μαζί του και το τραγούδι που ξεχωρίζουν από την μεγάλη δισκογραφία του!

 

Από τον Θεολόγο Ηλιού

Φωτογραφίες: Σταύρος Ευριπίδης

Βρεθήκαμε στα παρασκήνια της συναυλίας για τα 40 χρόνια καριέρας του Βασίλη Καρρά, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Από νωρίς άρχισαν να φτάνουν, οι φίλοι-καλλιτέχνες που τραγούδησαν μαζί με το τιμώμενο πρόσωπο μπροστά σε χιλιάδε κόσμο.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, επέλεξε να έχει δίπλα του τους φίλους του Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Στα παρασκήνια, κάθονταν όλοι μαζί οι τραγουδιστές και υπήρχε ένα κλίμα μεγάλης γιορτής. Τους ρωτήσαμε ποια είναι πιο έντονη στιγμή που θυμούνται με τον Βασίλη Καρρά και ποιο τραγούδι ξεχωρίζουν και έχουν συνδέσει μαζί του…

Αντώνης Ρέμος – «Όποιο τραγούδι είναι για την καψούρα είναι Βασίλης Καρράς»

remos

«Στα 40 χρόνια  πορείας είναι πολλές οι  στιγμές του Βασίλη Καρρά. Με τον Βασίλη, μας ενώνουν πάρα πολλά χρόνια φιλίας και μεγάλης αγάπης. Εκτός της αγάπης, υπάρχει και σεβασμός στη σχέση μας. Μοιραστήκαμε πολλές στιγμές, καλές και δύσκολες στιγμές» αναφέρει στο Seleo ο Αντώνης Ρέμος.

Όσο για το αν ξεχωρίζει κάποιο τραγούδι του,  εξηγεί πως «η λέξη «καψούρα» σημαίνει αυτόματα Βασίλης Καρράς. Έτσι, όποιο τραγούδι είναι για την καψούρα είναι Βασίλης Καρράς».

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις»

maxairitsas

«Θυμάμαι μια βραδιά εδώ στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνοντας προς τον Μύλο για μια συναυλία, πέρασα από ένα «χεβιμεταλάδικο» απέναντι από την Πύλη Αξιού, που έξω είχε μηχανές τσόπερ και ακουγόταν πολύ δυνατά τραγούδι των AC/DC. Τελειώνοντας την συναυλία, πέρασα από το ίδιο σημείο και οι ίδιοι τύποι, είχαν πάλι στο φουλ… Βασίλη Καρρά. Είπα αυτή είναι η αλήθεια τελικά…».

Το τραγούδι που ξεχωρίζει είναι το «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», δήλωσε στο Seleo ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Γιάννης Ζουγανέλης - «Ας την να λέει»

zouganelis

«Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον Βασίλη, έχουμε συνεργαστεί  το 1991 στη Θεσσαλονίκη. Κάθε βράδυ είχαμε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ήταν μια καταπληκτική συνεργασία. Θυμάμαι τον Βασίλη να έχει πάντα ανοιχτό το καμαρίνι του, να δέχεται πάντα ανθρώπους, να φωτογραφίζεται με φίλους που έχουν ρούχα, για να τους βοηθήσει. Πάντα διαθέσιμος, δυνατός χαρακτήρας, ευγενής και απέριττος» δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης στο Seleo.

«Μου αρέσει πολύ το «Ας την να λέει». Αλλά γενικά όλα τα τραγούδια του έχουν το στίγμα της φωνής τους».

Μελίνα Ασλανίδου - «Ψυχούλα μου»

ASLANIDOU

«Μια δυνατή στιγμή που θυμάμαι με τον Βασίλη, είναι όταν πριν λίγα χρόνια, είχε έρθει να με δει και να με ακούσει στον Ερωτικό, εδώ στην Θεσσαλονίκη. Ανέβηκε και τραγουδήσαμε παρέα και μου έχει μείνει εκείνη η βραδιά. Τον αγαπώ πολύ τον Βασίλη» αναφέρει στο Seleo η Μελίνα Ασλανίδου.

«Ένα τραγούδι που αγαπάω πάρα πολύ και του το έχω πει επανειλημμένα, είναι ένα τραγούδι που έχει γράψει ο ίδιος και λέει «Ψυχούλα μου, ψυχούλα μου, πάρε από εδώ μέσα».

Μπάμπης Στόκας - «Νύχτα ξελογιάστρα»

STOKAS

«Έχω πολλές δυνατές στιγμές με τον Βασίλη Καρρά, αλλά είναι προσωπικές. Σήμερα είναι η δική του βραδιά, είμαστε εδώ οι φίλοι του που τον αγαπάμε».

Το τραγούδι που ξεχωρίζει ο Μπάμπης Στόκας, είναι το «Νύχτα ξελογιάστρα».

Μάκης Σεβίλογλου - «Κατεδαφίζεται»

seviogloy

 «Με τον Βασίλη, δεν μπορείς να ζήσεις τίποτα άλλο εκτός από έντονες στιγμές. Τον αγαπώ γιατί είναι ψυχάρα, ωραίος άνθρωπος και μεγάλη καρδιά. Δεν ξέχασε ποτέ από που ξεκίνησε. Δεν έχει «φιρμιλίκα», είναι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Νομίζω, αυτό το εισπράττει και ο κόσμος αυτά τα 40 χρόνια, για αυτό και τον αγαπάει».

 «Εγώ τρελαίνομαι για το «Κατεδαφίζεται» ομολογεί ο Μάκης Σεβίλογλου.

 Αφοί Τσαχουρίδη - «Με τα τραγούδια του χώρισε και ξανά παντρεύτηκε κόσμος»

tsaxouridi

«Ο Βασίλης Καρράς είναι πάνω από όλα ένας μεγάλος άνθρωπος, ένας μουσικός που έχει αφήσει βαθιά το στίγμα του στην λαϊκή σκηνή, έχει ριζώσει στις καρδιές του κόσμου. Δεν ξεχνάει ποτέ τις ρίζες του. Είναι πολλές προσωπικές στιγμές που έχουμε μαζί του. Είναι στιγμές που ένας άνθρωπος σε αγκαλιάζει, σου λέει «ναι» και είναι «ναι» και το «όχι»  είναι «όχι». Είναι πολύ σημαντικό αυτό» δηλώνει στο Seleoο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης.

Ενώ, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης αναφέρει «είμαστε πάντα κοντά στον Βασίλη και τον ευχαριστούμε για την μεγάλη αγάπη που έχει δείξει για την δουλειά μας. Ευχόμαστε να έχει υγεία και να μας τραγουδάει».

Οι αδελφοί Τσαχουρίδη, δεν μπόρεσαν να πουν μόνο ένα τραγούδι που ξεχωρίζουν, καθώς είναι πάρα πολλά που αγαπούν, όπως μας είπαν. «Είναι πολλά τα τραγούδια και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε μόνο ένα. Είναι μαγικό, μπορεί να πει μια λέξη και ο κόσμος να συνεχίζει να λέει όλο το τραγούδι» λέει χαρακτηριστικά ο Κ. Τσαχουρίδης και συμπληρώνει ο Μ. Τσαχουρίδης «ξέρετε με τα τραγούδια του έχει χωρίσει και έχει ξανά παντρευτεί κόσμος».

Μίλτος Πασχαλίδης - «Νύχτα ξελογιάστρα»

pasxalidis

«Εμείς δεν έχουμε δουλέψει μαζί, οπότε δεν θυμάμαι πολλά κοινά πράγματα. Εγώ απλώς, συγκινήθηκα όταν αποφάσισε να πει το «Στα είπα όλα» και το έκανε και τίτλο δίσκου. Έχω δει μέσα από βίντεο να λέει τραγούδια μου και είναι μεγάλη μου τιμή. Μπορεί και βάζει τα τραγούδια μας, σε χώρους που δεν θα ακουγόντουσαν, αν δεν τα έλεγε αυτός, γιατί εμείς τραγουδάμε άλλα πράγματα. Το καταφέρνει αυτό γιατί είναι θηρίο» αναφέρει στο Seleo ο Μίλτος Πασχαλίδης.

«Ένα τραγούδι που μου αρέσει πολύ είναι το «Νύχτα ξελογιάστρα».

Γιώργος Σαμπάνης - «Ας την να λέει«»

sampanis

«Ελπίζω η πιο δυνατή στιγμή που θα έχω να θυμάμαι από αυτόν να είναι η σημερινή» δήλωσε στο Seleo  ο  Γιώργος Σαμπάνης, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή.

«Αν πρέπει να ξεχωρίσω μόνο ένα, αυτό είναι το «Ας την να λέει».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.