«Ηθικόν Ακμαιότατον» - Το συγκρότημα για το οποίο μιλούν όλοι μιλάει αποκλειστικά στο Seleo για τη συμμετοχή του στη Eurovision

«Ηθικόν Ακμαιότατον» - Το συγκρότημα για το οποίο μιλούν όλοι μιλάει αποκλειστικά στο Seleo για τη συμμετοχή του στη Eurovision

Το συγκρότημα «Ηθικόν Ακμαιότατον» έχει ακουστεί έντονα τις τελευταίες μέρες πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Oιδρυτής του συγκροτήματος, Κώστας Καραγκιοζίδης, μιλάει αποκλειστικά στο Seleo.grγια το αν θα μας εκπροσωπήσουν στην 61η Eurovision αλλά και για τις ανακρίβειες που γράφονται σχετικά με αυτούς.

 

Ο Κώστας, ο Γιώργος και ο Δημήτρης είναι τα μέλη του συγκροτήματος «Ηθικόν Ακμαιότατον» που δημιουργήθηκε το 1999 στη Γερμανία. Ο Κώστας Καραγκιοζίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία και από 9 χρονών είναι στο πάλκο παίζοντας μουσική. Αρχικά έκανε εμφανίσεις με τον μεγαλύτερο αδελφό του, αλλά κάποια στιγμή, με τα παιδιά που ήταν μαθητές του, αποφάσισε να δημιουργήσει τους «Ηθικόν Ακμαιότατον». Το συγκρότημα έχει κάνει τόσα χρόνια πολλές εμφανίσεις, στη Γερμανία, στην Ελβετία, στη Πολωνία, στο Βέλγιο και στην Ουγγαρία. Όπου πάνε, πάντα μεταδίδουν την αγάπη τους για το καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι, με το οποίο μεγάλωσαν και ήταν η ελληνική συντροφιά τους ως μετανάστες.  

Τις τελευταίες μέρες το όνομα τους ακούγεται έντονα για την φετινή ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision. Eνώ, οι δηλώσεις  του Διονύση Τσακνή πως το κομμάτι που θα επιλεχθεί να μας εκπροσωπήσει, θα περιέχει έθνικ στοιχεία, δυναμώνει περισσότερο το ενδεχόμενο απευθείας ανάθεσης στους «Ηθικόν Ακμαιότατο».

Ο ιδρυτής του συγκροτήματος, Κώστας Καραγκιοζίδης μιλάει για πρώτη φορά στο Seleo για το αν θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Εurovision, για τον ντόρο που έχει γίνει ξαφνικά γύρω από το όνομα τους και το τραγούδι που θα επιλέξουν αν όντως συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Επίσης, έχει διαδοθεί πως είναι Θεσσαλονικείς, κάτι που δεν ισχύει, όπως εξηγεί ο ίδιος.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.