Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ - Στον δρόμο ξανά οι καλλιτέχνες: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση στο...

ΤΩΡΑ – Στον δρόμο ξανά οι καλλιτέχνες: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Επιφυλακτικά παραμένουν τα σωματεία των καλλιτεχνών παρά τις δεσμεύσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο της τελευταίας συνάντησης του Μαξίμου.

Η Παρασκευή είναι ακόμη μια ημέρα αγώνα και διεκδίκησης, καθώς οι καλλιτέχνες θα βρεθούν εκ νέου στον δρόμο στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας και των κινητοποιήσεων.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα καλλιτέχνες από το χώρο του θεάματος στο άγαλμα του Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 24ώρης απεργίας τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, μνημείο και εξωτερικοί χώροιΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται, μνημείο και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και μνημείο

Πηγή: fb infolibre

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα