Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤι ανησυχεί την ΕΛΑΣ, σχετικά με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ντιναμό και...

Τι ανησυχεί την ΕΛΑΣ, σχετικά με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ντιναμό και την παρουσία Κροατών στη Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη και στην Β. Ελλάδα έχουν τεθεί σε επιφυλακή εν όψει του σημερινού αγώνα του ΠΑΟΚ με την κροατική ομάδα. Παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται για είσοδο δεκάδων οπαδών της Ντιναμό στην χώρα μας η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τέτοιους πουθενά όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Σε όλους τους δρόμους από την Φλώρινα μέχρι και τον Έβρο που οδηγούν προς την Θεσσαλονίκη υπάρχουν μπλόκα που συντονίζονται από τη Διεύθυνση Βόρειας Ελλάδας. Ανάλογα μπλόκα και αυξημένη επιτήρηση υπάρχει και μέσα στην πόλη. Η αστυνομία έχει μια πληροφορία που αξιολογεί ως σοβαρή ότι ενδεχομένως μια μικρή ομάδα Κροατών οπαδών που μπορεί να βρίσκονται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη πιθανών να αποπειραθεί να κάνει κάτι επικοινωνιακό, όπως να ανοίξει ένα πανό σε κάποιο κεντρικό σημείο (Λευκό Πύργο, πλατεία Αριστοτέλους κ.α), να βγάλει κάποιες φωτογραφίες και στη συνέχεια να εξαφανιστεί.

Επειδή όμως κάτι τέτοιο μπορεί να αποτελέσει εστία εκτατεμένης έντασης , εάν γίνει αντιληπτό από οπαδούς του ΠΑΟΚ, αστυνομεύει από το Σαββατοκύριακο τέτοια σημεία ώστε να προλάβει τέτοιες προθέσεις, Όσον αφορά την προσέλευση της αποστολής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπας η αστυνομία θα εφαρμόσει μέτρα ανάλογα με αυτά της τέλεσης ενός ντέρμπι σούπερ λιγκ στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα