Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Παραμένουν δέκα ημέρες μετά τις εκλογές τα "περίπτερα" της Νέας Δημοκρατίας...

Θεσσαλονίκη: Παραμένουν δέκα ημέρες μετά τις εκλογές τα “περίπτερα” της Νέας Δημοκρατίας στημένα σε κεντρικά σημεία – Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας(ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Μπορεί να έχουν περάσει δέκα ημέρες από τις ευρωεκλογές, αλλά τα κακόγουστα “περίπτερα” της ΝΔ παραμένουν σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Βασιλεία Γιαμαλή

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από την πλατεία Αριστοτέλους και την Αγίας Σοφίας όπου τα περίπτερα της ΝΔ παραμένουν ανέγγιχτα σαν να διανύουμε προεκλογική περίοδο.

Κάποια από αυτά όπως βλέπετε έχουν βανδαλιστεί από αγνώστους, ενώ στο σύνολο τους αλυώνουν ακόμη περισσότερο την αισθητική εικόνα της πόλης.

Κάποια από αυτά όπως βλέπετε έχουν βανδαλιστεί από αγνώστους, ενώ κάποια άλλα παραμένουν άθικτα χαλώντας ακόμη περισσότερο την αισθητική εικόνα της πόλης.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του seleo, αναδείχθηκε το “πρόβλημα” των προεκλογικών περιπτέρων και αφισών που παραμένουν σε κεντρικά σημεία της πόλης, χωρίς να έχουν αλλάξει πολλά από τότε.

Θεσσαλονίκη: Πέντε ημέρες μετά τις εκλογές και τα κακόγουστα “περίπτερα” των κομμάτων παραμένουν στημένα σε κεντρικά σημεία (ΦΩΤΟ)

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Δημαρέλος Γιώργος δήλωσε: “Έχουμε στείλει επιστολή στα κόμματα, καθώς δεν είναι μόνο της ΝΔ, για την άμεση απομάκρυνση τους. Είναι σε διαδικασία “διάλυσης” όλων των περιπτέρων”.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα