Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Ανέφικτη η τιμή των 10 ευρώ ανά κιλό σε αρνί, κατσίκι,...

Θεσσαλονίκη: Ανέφικτη η τιμή των 10 ευρώ ανά κιλό σε αρνί, κατσίκι, λένε καταναλωτές, κτηνοτρόφοι και κρεοπώλες

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου των εμπόρων καταναλωτών και κρεοπωλών στο επαγγελματικό επιμελητήριο με τους αρμόδιους να κάνουν λόγο για κοροϊδία όσον αφορά το καλάθι του Πάσχα, ενώ τονίζουν ότι είναι ανέφικτη η τιμή των 10 ευρώ ανά κιλό σε αρνί και κατσίκι.

Όπως ανέφερε ο Δημήτριος Ραυτόπουλος, πρόεδρος Ελλήνων εργαζομένων καταναλωτών, “Κοροϊδία οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για καλάθι του Πάσχα. Οι μισές αλυσίδες σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν, ή δεν έχουν καθόλου αρνιά και κατσίκια ή έχουν κάποια κομμάτια”.

Επιπλέον, ο Σάββας Κεσίδης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών: “ότι πουλιέται κάτω από 14 ευρώ το κιλό είναι ελληνοποιημένο ή ξένο ή ότι έμεινε από το Πάσχα των καθολικών”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης τόνισε: “Το καλάθι του Πάσχα που εξήγγειλε το υπουργείο είναι καλάθι για να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα της αγοράς της Θεσσαλονίκης είναι καλή εν όψει Πάσχα, ενώ υπάρχει επάρκεια κρεάτων στην αγορά αυτή τη στιγμή.”

Τέλος, ο Μόσχος Δημήτρης, αντιπρόεδρος συνδέσμου Ελλήνων κτηνοτρόφων δήλωσε: “Εμείς δεν μπορούμε να πούμε που θα πάει η τιμή. Αυτό που λέμε είναι πως δεν μπορούμε να πουλήσουμε κάτω από 8 ευρώ γιατί εκεί είναι το κόστος παραγωγής . Με αυτά που εξαγγέλει η κυβέρνηση μας εξαφανίζει.”

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα