spot_imgspot_img
Αρχικήseleo ΘέμαSeleo – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για ένα ΣΚ σε σουίτα για 4 άτομα στα...

Seleo – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για ένα ΣΚ σε σουίτα για 4 άτομα στα Πορόια

Το Seleo.gr δίνει τη δυνατότητα τους αναγνώστες του να κερδίσουν ένα Σαββατοκύρικο στα  Πορόια των Σερρών , στο Epavlis Hotel σε σουίτα για 4 άτομα με πρωινό και δωρεάν χρήση της σάουνας και του τζακούζι . Το Σαββατοκύριακο 18 -19 Δεκεμβρίου 

Με φόντο την πανοραμική θέα της κοιλάδας της Κερκίνης, οι σουίτες μας προσφέρουν φιλοξενία καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το μεγαλείο του ξύλου συναντούν την πολυτέλεια και την άνεση.

Το Epavlis Hotel αποτελεί τον τέλειο προορισμό διαμονής στην περιοχή της Κερκίνης, που ταιριάζει με όλες τις εποχές του χρόνου.

Φωλιασμένο στους λόφους του χωριού των Κάτω Πορόιων, το Epavlis είναι η τέλεια απόδραση από την πόλη. Χτισμένο αρμονικά με τη φύση στους πρόποδες της οροσειράς Μπέλλες, βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Εθνικό Πάρκο της λίμνης Κερκίνης, καθώς και από την λίμνη της Δοϊράνης.

Τα βήματα για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

Μπείτε στη σελίδα του seleo.gr στο Facebook, κάντε like τη σελίδα του seleo & share τον διαγωνισμό και συμπληρώστε τη φόρμα! Με την ολοκλήρωση της εν λόγω διαδικασίας, αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Α) like τη σελίδα του seleo


Β)share τον διαγωνισμό


Γ)συμπληρώστε τη φόρμα


  Δεν είναι υποχρεωτική η αναγραφή του τηλεφώνου Το mail θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την επικοινωνία εφόσον κερδίσετε . Τα υπόλοιπα θα διαγράφουν στις  20/12/2021

  Όροι συμμετοχής διαγωνισμού

  Μπείτε στην σελίδα του seleo.gr στο facebook, κάντε like & share τον διαγωνισμό , συμπληρώστε την φόρμα  και αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει το Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021. Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα Σαββατοκύρικο στα  Πορόια των Σερρών , στο Epavlis Hotel σε σουίτα για 4 άτομα με πρωινό και δωρεάν χρήση της σάουνας και του τζακούζι

  Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 10/12/2021 στο seleo.gr  και στη σελίδα seleo.gr στο facebook. 

  1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι τουseleo.gr όπως και οι συγγενείς τους έως και τον 1ο βαθμό εξ αγχιστείας.
  2. Υποψήφιοι για το διαγωνισμό είναι όσοι λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και προϋποθέσεις του διαγωνισμού:

  α) Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω της σελίδας seleo.gr  και απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να συμπληρώσουν την φόρμα του διαγωνισμού.

  β) Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία πραγματοποιείται με τοποθέτηση ετικέτας like στή σελίδα seleo .gr (https://www.facebook.com/Seleo.gr)  ΚΑΙ αναδημοσίευση (share) από τη σελίδα του διαγωνισμού. Ο κάθε χρήστης θα πρέπει να προβεί σε όλες τις ενέργειες, ώστε η συμμετοχή του να θεωρηθεί έγκυρη.

  γ) Τo δώρo του διαγωνισμού είναι: ένα Σαββατοκύρικο στα  Πορόια των Σερρών , στο Epavlis Hotel σε σουίτα για 4 άτομα με πρωινό και δωρεάν χρήση της σάουνας και του τζακούζι

  δ) Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 16/11/2021  μέχρι και τις 10/12/2021. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10/12/2021 και ώρα 18:00 και μέσα στην ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή στο seleo.gr αλλά και στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

  1. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μία και μοναδική φορά.
  2. Οι νικητές αναδεικνύονται με ηλεκτρονική κλήρωση που γίνεται υπό την επίβλεψη τουseleo.gr, και ειδοποιούνται μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.
  3. Οι νικητές ανακοινώνονται σε σχετικό post στοseleo.gr και μέσω όλων των λογαριασμών του seleo.gr στα social networks.
  4. Αν για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα τουseleo.gr δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το συμμετέχοντα έως και 3 ημέρες από την διεξαγωγή της κλήρωσης, το seleo.gr διατηρεί ρητά και κατά την κρίση του το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση, για να ανακηρύξει άλλο συμμετέχοντα που έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Σημειώνεται ότι πέραν από τον νικητή, ταυτόχρονα θα αναδειχθεί και ένας αναπληρωματικός νικητής, σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η επανάληψη της διαδικασίας.
  5. Αν για οποιονδήποτε λόγο ο εκάστοτε νικητής αποποιηθεί το δώρο ή δεν το παραλάβει σε διάστημα μέχρι και 6η ημέρα από την κλήρωση, η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί απεριόριστα το δικαίωμα να διαθέσει ή να μην διαθέσει αυτό κατά την κρίση της.
  6. Τo δώροo των νικητών είναι προσωπικό, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Η τελική παράδοση των δώρων στους νικητές γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τους νικητές.
  7. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του. Κάθε μεταβολή που αφορά τους όρους της παρούσας θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του seleo.gr.
  8. Το seleo.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια υποβολής συμμετοχών στον εκάστοτε διαγωνισμό, όπως και κατά τη διάρκεια της αποστολής των ηλεκτρονικών ενημερώσεων για τα αποτελέσματα του εκάστοτε διαγωνισμού.
  9. Το seleo.gr επιπλέον δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιονδήποτε λόγο δεν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας του ή δεν κάνει σωστή χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  10. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι τα στοιχεία τους θα παραμείνουν στοseleo.gr και η διοργανώτρια εταιρεία ρητώς διαβεβαιώνει ότι δεν θα τα κοινοποιήσει σε τρίτους. Οι νικητές εξουσιοδοτούν το seleo.gr να εντάξει τα ονόματά τους στην λίστα των νικητών που θα ανακοινωθεί και αναρτηθεί όπως ορίζει το άρθρο 5 των παρόντων όρων.
  11. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η/οι ηλεκτρονική/ες διεύθυνση/εις με τις οποίες συμμετάσχουν στον εκάστοτε διαγωνισμό τουseleo.gr μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων αποκλειστικά από το seleo.gr
  12. Η συμμετοχή σε διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

   
   

  Must Read

  ‘Ρόφημα με Θυμαρίσιο Μέλι’