Η Σαρακοστή αρχίζει και οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να στρώσουν το νηστίσιμο τραπέζι.
Κατεψυγμένες γαρίδες κοστίζουν 12 έως 15 ευρώ το κιλό, ενώ η τιμή του χταποδιού είναι 13-18 ευρώ το κιλό. Το καλαμάρι κοστίζει από 7 έως 15 ευρώ, οι σουπιές από 10 έως 13 ευρώ και τα θράψαλα από 5 έως 8 ευρώ.
Οι γυαλιστερές έχουν τιμή στα 24 ευρώ το κιλό, τα κυδώνια 20 ευρώ το κιλό, οι αχιβάδες 14 ευρώ το κιλό, τα μύδια 7,5 ευρώ και τα στρείδια 18 ευρώ το κιλό. Η ταραμοσαλάτα κυμαίνεται από τα 3,30 έως τα 4,5 ευρώ το κιλό, σύμφωνα με το OPEN, τα τουρσιά από 2,5 έως 3,5 ευρώ, οι ελιές από 2 έως 5,5 ευρώ, ο χαλβάς από 4,5 έως 15,7 ευρώ το κιλό και η λαγάνα από 2,80 έως 3,30 ευρώ.