Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΕξαφανίστηκε άνδρας στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Εξαφανίστηκε άνδρας στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Εξαφανίστηκε ένας 60χρονος άνδρα από την Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, με τις Αρχές να έχουν κινητοποιηθεί.

Πρόκειται για τον Νίκος Χαλάτση όποιος εξαφανίστηκε στις 5 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού:

Στις 05.06.2023 και μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Άνω Πόλης στην Θεσσαλονίκη, ο Χαλάτσης Νίκος, 60 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χαλάτση Νίκου σήμερα, 09.06.2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο και παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας.

Ο Χαλατσής Νίκος έχει ύψος 1.72 μ. και κανονικό βάρος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ένα μπεζ λινό πουκάμισο, μπλε βερμούδα και αθλητικά παπούτσια. Μαζί του, έχει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μαύρου χρώματος με πορτοκαλί γράμματα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα