Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕυρεία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για το Fly Over

Ευρεία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για το Fly Over

- Advertisement -

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων για το Fly Over, την οποία συγκάλεσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Επί τάπητος τίθεται η βέλτιστη αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων, που αναμένεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια των εργασιών για το Fly Over, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας προσερχόμενος στη σύσκεψη αναφέρθηκε στην έγκριση της μελέτης για τις παρεμβάσεις, που πρέπει να γίνουν για το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης, μία μελέτη, η οποία κρίθηκε απαραίτητα προκειμένου να μειωθούν οι επιπτώσεις από τον περιορισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιφερειακή οδό της πόλης κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου.

Μεταξύ άλλων ο κ.Σταϊκούρας τόνισε ότι δυστυχώς θα προκληθεί αναστάτωση στους πολίτες, ωστόσο, όταν κατασκευάζονται τέτοια εμβληματικά έργα, είναι αναπόφευκτη μία τέτοια αναστάτωση.

Ο κ.Σταϊκούρας ανακοίνωσε πως τις επόμενες ημέρες στη Βουλή πρόκειται να συζητηθεί η σύμβαση για τα 100 ηλεκτρικά λεωφορεία, που αναμένεται να ενισχύσουν τον στόλο του ΟΑΣΘ. Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στις 08:30 σύσκεψη στα γραφεία του ΟΑΣΘ υπό την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα