Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΑΟΚ - Αμπερντίν: Τα προγνωστικά της αναμέτρησης

ΠΑΟΚ – Αμπερντίν: Τα προγνωστικά της αναμέτρησης

ΠΑΟΚ – Αμπερντίν: Τα προγνωστικά της αναμέτρησης

Το 4/4 θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ και να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση αντιμετωπίζοντας την Αμπερντίν και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Την Αμπερντίν υποδέχεται ο ΠΑΟΚ, στις 19:45 και το Betmarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚΑμπερντίν

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSport 3 HD (19:45)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: 2-3

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ (2-0), όμως έβγαλε γρήγορα αντίδραση και πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού, με το εμφατικό 2-4. Όσον αφορά την Ευρώπη, βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και μετρά μόνο νίκες στον όμιλο, με θετικό το ότι έχει σκοράρει και στα τρία παιχνίδια από τουλάχιστον δύο τέρματα και αρνητικό το ότι σε κανένα δεν κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Σήμερα, η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη, με τον κόσμο να είναι αρκετά ενθουσιασμένος και να θέλει να βοηθήσει την ομάδα στο να κλειδώσει την πρόκριση. Η σημαντικότερη δουλειά του Λουτσέσκου είναι να μην επιτρέψει στην ομάδα του να υποτιμήσει ούτε στο ελάχιστον τον αντίπαλο, αν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι γηπεδούχοι περιμένουν τη σημερινή αναμέτρηση πως και πως.

Ανάλυση Αμπερντίν

Η Αμπερντίν δέχθηκε μια πικρή ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-3), καθώς αν και είχε προηγηθεί με 2-0 δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα. Από εκεί και πέρα ακολούθησαν δύο εκτός έδρας νίκες, κόντρα σε Μάδεργουελ (2-4) και Χιμπέρνιαν (ο-1). Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ μεγάλης σημασίας για τους φιλοξενούμενους, μιας και αν δεν κερδίσουν είναι πιθανό να αποκλειστούν από σήμερα.

Οι Σκωτσέζοι έχουν ήδη δημιουργήσει κλίμα πάντως, με τον προπονητή τους να κάνει κάποιες προκλητικές δηλώσεις. Αγωνιστικά, πρόκειται για ομάδα που στηρίζεται αρκετά στην δύναμη και επιθετικά απειλεί κυρίως με αντεπιθέσεις ή στημένες φάσεις, ενώ αμυντικά η εικόνα της είναι μέτρια.

ΠΑΟΚ – Αμπερντίν: Προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα το φαβορί, όμως η χαμηλή απόδοση του άσου και το αίσθημα επιβίωσης της Αμπερντίν μας αποτρέπουν από το να ποντάρουμε στη νίκη του. Στα προγνωστικά στοιχήματος, περισσότερο θα σταθούμε σε ειδικά παικτών και στατιστικά.

Όπως προαναφέραμε, οι Σκωτσέζοι έχουν δημιουργήσει κλίμα και αναμένεται να δούμε ένα παιχνίδι με εντάσεις, ενώ από μόνος του ο Μιόβσκι έχει προκαλέσει αρκετά τον ελληνικό σύλλογο. Επιπλέον, μην ξεχνάμε πως για την Αμπερντίν είναι ένα παιχνίδια ζωής και θανάτου, oπότε, θα πάμε αρχικά στην επιλογή να δεχθεί Over 2.5 κάρτες η Αμπερντίν, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1.75, στη Novibet.

Επιπλέον, ο Μιόφσκι είναι αυτός που ξεχωρίζει από πλευράς φιλοξενούμενων και η επιλογή να έχει Over 0.5 προσπάθεια στην εστία, σε απόδοση 1.70 στη Stoiximan, είναι αρκετά αξιόλογη. Ο επιθετικός της Αμπερντίν σκόραρε στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων και γενικότερα είναι ο κύριος αποδέκτης των δημιουργιών της ομάδας του.

ΠΑΟΚ – Αμπερντίν: Betmarket επιλογές

09/11, 19:45 ΠΑΟΚ – Αμπερντίν Αμπερντίν Over 2.5 κάρτες @1.70

09/11, 19:45 ΠΑΟΚ – Αμπερντίν Μιόφσκι Over 0.5 προσπάθεια στην εστία @1.75

Πηγή: betmarket.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα