Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΔιπλή δολοφονία στην Καβάλα: To ανατριχιαστικό σημείωμα που άφησε ο δράστης

Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: To ανατριχιαστικό σημείωμα που άφησε ο δράστης

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία στην Καβάλα της 31χρονης και του 10 μηνών μωρού της από τον 56χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο Ευκλείδης Καλογερίδης, που διατηρεί καφενείο στην Λεκάνη Καβάλας και ήταν οικογενειακός φίλος του ζευγαριού μίλησε στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι υπήρχε ένταση στη σχέση του 56χρονου με την εν διαστάσει και κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφό του, με επίκεντρο τον χωρισμό τους και την τύχη του παιδιού.

Μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του λίγων μηνών παιδιού κι ενώ η απόφαση έδειχνε να κλίνει υπέρ της μητέρας, ο άνδρας, που τελευταία σύμφωνα με τον φίλο του είχε χάσει αρκετά κιλά και εμφανιζόταν πιεσμένος και προβληματισμένος, αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί του και την πρώην γυναίκα του και εν συνεχεία, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το σημείωμα του αυτόχειρα

Μάλιστα όπως είπε, στο σπίτι του 56ρονου βρέθηκε ένα σημείωμα του αυτόχειρα που έλεγε ότι «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει».

Το σημείωμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, εντοπίστηκε πάνω σε τραπέζι.

Σε αυτό δεν έγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στις αποτρόπαιες πράξεις του, αλλά περιέγραφε τα όσα έζησε εκεί με τη γυναίκα που της πήρε τελικά τη ζωή.

Μεταξύ άλλων έλεγε ότι: «Σε αυτό το δωμάτιο γνωρίστηκα με την Άννα, σε αυτό το δωμάτιο ερωτευτήκαμε και ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί».

Σήμερα (1/10) το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία Κομοτηνής στις σορούς της άτυχης μητέρας και του βρέφους, την ώρα που οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για τη διπλή δολοφονία συγκλονίζουν και προκαλούν αποτροπιασμό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα