Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑλ. Τσίπρας: Η πατρίδα έχει ανάγκη από μία νέα αρχή με την...

Αλ. Τσίπρας: Η πατρίδα έχει ανάγκη από μία νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή

”Το κυρίαρχο συναίσθημα των πολιτών είναι η ανασφάλεια. Την κοινωνική ανασφάλεια την αυξάνει η πολιτική της κυβέρνησης που διευρύνει ραγδαία τις κοινωνικές ανισότητες”, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας,  από το βήμα της ΔΕΘ.

”Η πατρίδα έχει ανάγκη από μία νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή, μία νέα αρχή για το κράτος και την διακυβέρνηση και για την οικονομία και το παραγωγικό μοντέλο”, πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας. ”Κάποιοι γεννήθηκαν πορφυρογέννητοι και δεν προσπάθησαν ποτέ. Η Ελλάδα δεν χτίστηκε από αυτούς που ακόμη και τώρα βγάζουν τα λεφτά τους σε offshore για να μην φορολογούνται. Η Ελλάδα φτιάχτηκε από τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής, ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης”, ανέφερε. Ο  Αλ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ”εξαπάτησε τη μεσαία τάξη”.

Ο  κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι “η προοδευτική κυβέρνηση που θα προκύψει από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Θα συμμετάσχουν προσωπικότητες που δεν ανήκουν κατ’ ανάγκη στο κόμμα, αλλά τις έχει καταξιώσει η κοινωνική συμμετοχή και δράση, η συμβολή τους στην επιστήμη, την τέχνη, την οικονομική σκέψη και πράξη”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα