Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν: Άφθονο το χιόνι, κανένας σκιέρ (ΦΩΤΟ)

Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν: Άφθονο το χιόνι, κανένας σκιέρ (ΦΩΤΟ)

Οι λάτρεις των χειμερινών σπορ δε θα μπορέσουν δυστυχώς προς το παρόν να απολαύσουν το άφθονο χιόνι που έχει καλύψει ήδη το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμακτσαλάν.

Όπως μας ενημερώνουν οι υπεύθυνοι στην επίσημη σελίδα του χιονοδρομικού στο facebook, η χιονόπτωση και σήμερα ήταν έντονη, όπως άλλωστε φαίνεται και στις παραπάνω εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσιεύονται.

Να σημειωθεί επίσης ότι είναι από τις σπάνιες φορές που υπάρχει τόσο πολύ χιόνι στις αρχές Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι υπό κανονικές συνθήκες, οι εκδρομείς θα είχαν ήδη κατακλύσει το χιονοδρομικό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, και τις τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις που έχει το λουκέτο στο Καϊμακτσαλάν, καθώς είναι ένα από τα σημαντικότερα χειμερινά θέρετρα του νομού Πέλλας και απασχολεί μεγάλο αριθμό εποχιακών εργαζομένων κάθε χρόνο.

Πάντως, οι προετοιμασίες με σκοπό το κέντρο να είναι έτοιμο με τη νέα χρονιά, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Με την ελπίδα όλων, μετά τις 7 Ιανουαρίου, οπότε και λήγει τυπικά το lockdown σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, το χιονοδρομικό να καταφέρει να ανοίξει τις πόρτες του στους επίδοξους σκιέρ και οι εκδρομείς να μπορέσουν να έρθουν για να θαυμάσουν το υπέροχο χειμερινό τοπίο.

imgimgimgimg

img

Πηγή:edessaiki.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα