Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο»: Πού θα πέσουν χιόνια - Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

«Χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο»: Πού θα πέσουν χιόνια – Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία

Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η εβδομάδα μέχρι την Παρασκευή (17/11) με εξαίρεση κάποιες ασθενείς βροχές που ενδεχομένως σημειωθούν την Πέμπτη (16/11).

Σύμφωνα όμως με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα κάνουμε «πρόβα χειμώνα» στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας καθώς αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, που θα συνοδευθεί από βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος, αυτό οφείλεται στη μετατόπιση μίας πολύ ψυχρής αέριας μάζας από την κεντρική Ευρώπη που θα φέρει στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας τα πρώτα χιόνια.

Πτώση της θερμοκρασίας

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε ότι το κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα μας από το απόγευμα της Παρασκευής (17/11) ενώ η κορύφωση θα είναι το Σάββατο (18/11) που θα θυμίζει χειμώνα σε πολλά γεωγραφικά διαμερίσματα. Θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από την Κυριακή (19/11).

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγου του Open, σε ορισμένες περιοχές θα πέσουν και τα πρώτα χιόνια στα βουνά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα