Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧαλκιδική: Γέμισε λάσπες και λιμνάζοντα νερά η Άθυτος από την έντονη βροχόπτωση...

Χαλκιδική: Γέμισε λάσπες και λιμνάζοντα νερά η Άθυτος από την έντονη βροχόπτωση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ξαφνικό μπουρίνι έπληξε σήμερα το μεσημέρι σε περιοχές της Κασσάνδρας, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα σε Καλλιθέα, Αθυτο, νέα Ποτίδαια και Αγ. Μάμα.

 

Η βροχή ήταν καταρρακτώδης και κράτησε αρκετή ώρα.  Από την βροχή προκλήθηκαν  πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους, ΙΧ εγκλωβίστηκαν, ενώ αρκετοί λουόμενοι που βρίσκονταν σε παραλίες εκείνη την στιγμή μάζεψαν άρον άρον τα πράγματα τους και έφυγαν.

Η στάθμη του νερού από την βροχή είχε καλύψει αρκετό ύψος από αμάξια.

 

Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.com, το μπουρίνι σε περιοχές του δήμου Κασσάνδρσς ήταν μεγάλη έντασης και προκάλεσε ζημιές και πολλά προβλήματα αφού συνεχιζόταν για αρκετές ώρες. Σε κάποια σημεία, η κατάσταση ήταν δύσκολη, καθώς οι δρόμοι κυριολεκτικά έγιναν ποτάμια. Από τα νερά πλημμύρισαν ρέματα με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις η διέλευσή τους να είναι επικίνδυνη.

Μετά το τέλος της βροχόπτωσης φάνηκαν και οι ζημιές που προκάλεσε. Στην Άθυτο όπως βλέπετε σε φωτογραφίες του seleo.gr, οι δρόμοι έχουν γεμίσει με λάσπες και σκαπτικά μηχανήματα βρίσκονται στην περιοχή για να απομακρύνουν λάσπες και χώματα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα