Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα“Φωτιά” οι μεσημβρινές και απογευματινές ώρες το επόμενο τριήμερο

“Φωτιά” οι μεσημβρινές και απογευματινές ώρες το επόμενο τριήμερο

Σαράντα τρεις δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο, από τις 19 ως τις 20 Ιουνίου σε ολόκληρη τη χώρα σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τις επόμενες ημέρες οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δραστηριότητές τους στην ύπαιθρο για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιάς, ενώ αναμένεται να εκδώσουν οδηγίες για την προστασία από τον καύσωνα και οι δήμοι.

Οι θερμοκρασίες του τριημέρου θα είναι υψηλές στις περισσότερες περιοχές της Χαλκιδικής, όπως και σε όλη τη χώρα.

Ειδικότερα η μέγιστη τιμή της προβλέπεται να φθάσει κατά τόπους τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι ελάχιστες θερμοκρασίες δεν θα είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα