Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΦολέγανδρος: «Αλήτη ντροπή σου» – Οργή για τη δολοφονία της 26χρονης –...

Φολέγανδρος: «Αλήτη ντροπή σου» – Οργή για τη δολοφονία της 26χρονης – Επανέλαβε πως «ήταν η κακιά στιγμή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα προθεσμία στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς. Το έγκλημα στη Φολέγανδρο έφερε πλήθος κόσμου στο Πρωτοδικείο της Νάξου, που ξέσπασε στη θέα του 30χρονου…

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10.00 ο 30χρονος που ομολόγησε ότι είναι ο υπαίτιος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του, την Παρασκευή το μεσημέρι, στην βραχώδη περιοχή Λυγαριά, στη Φολέγανδρο, όπου παραθέριζε το ζευγάρι.

Με σκυμμένο κεφάλι, μάσκα για τον κορονοϊό και χειροπέδες στα χέρια, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, ψέλλισε πως ήταν η κακιά στιγμή. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια Νάξου τον αποδοκίμασε, με τον ίδιο να μπαίνει στο αυτοκίνητο της ασφάλειας.

Σύμφωνα με το naxostimes.gr, κάποια στιγμή είπε: «συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς.» Όμως τη δική του φωνή κάλυπταν εκείνες του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί, με τις αποδοκιμασίες να παιρνούν μέσα από τα ανοιχτά μικρόφωνα που κατέγραφαν τα πάντα.

Ο 30χρονος που οδηγήθηκε στον Ανακριτή στο Πρωτοδικείο της Νάξου, ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Μαζί του αυτή τη φορά ήταν και ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος. Στις δηλώσεις του, τόνισε ότι έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Σημείωσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι και όπως λένε ποτέ δεν περίμεναν το παιδί τους να φτάσει σε αυτή την πράξη.

Όπως όλα δείχνουν ο κ. Βλάχος θα επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα τα οποία οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον 30χρονο. Ωστόσο δε θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα για το εάν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα